gosia321
Fanka BB :)
No tak to fakt to xalezy od lekarza czy da ci na ryczalt ja mam troche inne uklady wiec jesli nie dostane na siebie na ryczalt to moze na kogosNo to skąd ja mam to brać?a 10 strzałów to jednak koszt bez zniżki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak to fakt to xalezy od lekarza czy da ci na ryczalt ja mam troche inne uklady wiec jesli nie dostane na siebie na ryczalt to moze na kogosNo to skąd ja mam to brać?a 10 strzałów to jednak koszt bez zniżki.
5 podejscie znaczy sie 5 stymulacja??Ja mam ta kuracje do kolejnego invitro to 5 podejście. Strasznie mnie głowa po tym boli...
DOkladnie bobto lekarz albo bierze na siebie odpowiedzialnosc i wymysla cos dodatkowego oprocz mutacji albo ma w dupie i daje na 100%No mi bez problemu je zapisuje gin na NFZ i sam mi je zaproponował, i nic nie wspominał że mi na zniżkę nie przysługuje, a moja gin z kliniki to też coś mówiła że to zależy co tam się wpiszę i tak myślę że ona to by mi wystawiła 100%płatne
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj sie kochana[emoji9][emoji9][emoji9]Miło że pytasz, choć u mnie nieciekawie. Pęcherzyk pusty więc jutro, a w zasadzie to już dzisiaj idę do szpitala na zabieg. A jeszcze chcę zrobić badania genetyczne po stracie i będę musiała zaraz po narkozie przyszykować paczkę dla kuriera. Nie wiem jak ja to ogarnęJestem cała posrana. I ciągle chce mi się płakać...
Przykro mi bardzo...Miło że pytasz, choć u mnie nieciekawie. Pęcherzyk pusty więc jutro, a w zasadzie to już dzisiaj idę do szpitala na zabieg. A jeszcze chcę zrobić badania genetyczne po stracie i będę musiała zaraz po narkozie przyszykować paczkę dla kuriera. Nie wiem jak ja to ogarnęJestem cała posrana. I ciągle chce mi się płakać...
Hematolog bez problemu wystawi recepte. I popros o zaswiadczenie do lekarza prowadzacego i rodzinnego ze musisz brac wowczas nawet rodzinny bedzie mogl ci wypisac na ryczalt
Kurczaczki, bardzo mi przykro...Miło że pytasz, choć u mnie nieciekawie. Pęcherzyk pusty więc jutro, a w zasadzie to już dzisiaj idę do szpitala na zabieg. A jeszcze chcę zrobić badania genetyczne po stracie i będę musiała zaraz po narkozie przyszykować paczkę dla kuriera. Nie wiem jak ja to ogarnęJestem cała posrana. I ciągle chce mi się płakać...
Jestem z Toba myslami! Trzymaj sie dzielnie... moze ktos Ci pomoze z Ta paczka?