M@gda
Moderatorka
O widzisz!W Warszawie też byliśmy .![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzisz!W Warszawie też byliśmy .![]()
Dzisiaj misis transferuje i pomimio mojego tupania nogą nie wpisała sięDzisiaj pustka w kalendarzu więc nie wrzucam
Mimo deszczowej pogody życzę Wam wszystkim udanego dnia![]()
DokladnieNo tu pewnie masz racje,ale bez wzgledu na to jakie to bedzie naciaganie i tak.wiekszosc z nas odda im ostatnia złotówkę...
Golnij se po powrocieJa sie zbierammoże z wami zostanę
Miłego dzionka
Chwycę kropka i nie puszczę go na 9 m-cy. A wczoraj na noc wypiłam sobie winko, łykłam relanium i spało się cudownie. Się zastanawiam czy se teraz lampki nie golnąć ale nie będę przeginać.
Buziole :***********
Trzymamy kciuki!!!Ja sie zbierammoże z wami zostanę
Miłego dzionka
Chwycę kropka i nie puszczę go na 9 m-cy. A wczoraj na noc wypiłam sobie winko, łykłam relanium i spało się cudownie. Się zastanawiam czy se teraz lampki nie golnąć ale nie będę przeginać.
Dwurozna macica mthfr i podejrzenie zespolu antyfosfolipidowego ktory sie ujawnia dopiero w ciazy.Ojej... biedna... a wiadomo co sie u nich dzieje? Immunologia...?
A wgl girls na pewno slyszalyscie o czyms takim jak kobieta moze miec np dziewczynke ale nie chlopca i na odwrot... u mnie w rodzinie od strony taty (a bylo ich 11braci) mamy takie 2 przypadki - 1 to moja kuzynka a 2 to zona wujka - teoretycznie genami nie zwiazana z nasza rodzina. Obie nie moga donosic chlopcow (juz po 2 poronienia) ale dziewczynki maja po 2. Sadzac ze moj ojciec mial 10braci to smiem domniemac ze babcia mogla miec problem z dziewczynkami choc nigdy nie bylo takiego tematu zeby poronila...
Czy ktoras z was wie o co kaman w takich przypadkach? To jest jakos genetycznie uwarunkowane czy o co cho???
Kochana powodzenia kciuki zacisniete mocno. Przytul kropka i nie wypuszczaj przez kolejne 9 miesiecyJa sie zbierammoże z wami zostanę
Miłego dzionka