dżoasia
Fanka BB :)
Dokladnie! Nie ma zartow z takimi rzeczamiDzwoń dalej na ten alarmowy aż ktoś odbierze, a jak uczulenie dalej będzie się pogłębiać, lub zaczniesz mieć problemy z oddychaniem jedź od razu do szpitala.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie! Nie ma zartow z takimi rzeczamiDzwoń dalej na ten alarmowy aż ktoś odbierze, a jak uczulenie dalej będzie się pogłębiać, lub zaczniesz mieć problemy z oddychaniem jedź od razu do szpitala.
Dzwonię ale nikt nie odbiera. Oddycha mi się ok, głowa zaczęła mnie boleć...ale to z nerwów pewnie....i krocze mnie zaczyna swędzieć choć tam wysypki nie widzę...Dokladnie! Nie ma zartow z takimi rzeczami
Kropeczki wtul się w mamusie, nigdzie Ci lepiej nie będzie. Powodzenia Kochana . Dbaj o Was.Juz jestem w domu..przytulilam pieknego kropka-poprosilan pania embriolog o zdjecie ale sie juz nie dalo i pokazala mi go na wyswietlaczu. Mialam atosiban i myślałam ze dostanę pypcia bo mi to 3 godziny schodzilo
Juz jestem w domu..przytulilam pieknego kropka-poprosilan pania embriolog o zdjecie ale sie juz nie dalo i pokazala mi go na wyswietlaczu. Mialam atosiban i myślałam ze dostanę pypcia bo mi to 3 godziny schodzilo
No to teraz byle do do pozytywnej betyJuz jestem w domu..przytulilam pieknego kropka-poprosilan pania embriolog o zdjecie ale sie juz nie dalo i pokazala mi go na wyswietlaczu. Mialam atosiban i myślałam ze dostanę pypcia bo mi to 3 godziny schodzilo
ja po 1 nieudanym wlasnie wzielam sie za siebie, dieta cwiczenia , schudlam 6 kg, i jak na razie jest dobrze a wbeta pozytywna, w srode mam nadzieje ze sie potwierdzi. wiec moze to dobra drogaZaczynam od diety ☺ wiem że jej programy to miazga, a dieta to 70% sukcesu. A że odpowiednie BMI znacząco wpływa na powodzenie zaciążenia to będzie dodatkowa motywacja☺ Mam do zrzucenia jakieś 8 kg dlatego trzymajcie kciuki, żebym przed kolejnym transferem była ładna, zgrabna i powabna![]()