• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojej kochana. Kiedy trafiłaś do szpitala? Bylas na wizycie ze jest takie podejrzenie? Wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Rano po obudzeniu dostałam takich bóli że nie mogłam wstać z łóżka i leciała ze mnie wodnista wydzielina normalnie. I dzwoniłam do dr z kliniki kazała jechać na IP to ja do niej że do niej przyjadę a ona że to za daleko i żeby jechać do szpitala. No to zadzwoniłam do lekarza do którego chodzę w ramach pakietu i kazał w ciągu godziny do szpitala. Więc pojechalam i od razu porobili badania i na oddział mnie przyjęli. Ale nic jeszcze nie wiem.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Rano po obudzeniu dostałam takich bóli że nie mogłam wstać z łóżka i leciała ze mnie wodnista wydzielina normalnie. I dzwoniłam do dr z kliniki kazała jechać na IP to ja do niej że do niej przyjadę a ona że to za daleko i żeby jechać do szpitala. No to zadzwoniłam do lekarza do którego chodzę w ramach pakietu i kazał w ciągu godziny do szpitala. Więc pojechalam i od razu porobili badania i na oddział mnie przyjęli. Ale nic jeszcze nie wiem.

Myślami jesteśmy z Tobą!! Wierzymy w Kacperka :D

reklama

Bedzie dobrze trzymam kciuki[emoji110] dawaj znac na bieżąco [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry