walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Oby... ;-)Już niedługo będziesz. Zobaczyszten ciągły strach ciebie nie ominie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby... ;-)Już niedługo będziesz. Zobaczyszten ciągły strach ciebie nie ominie
ZrobiliZrobili Ci wymaz z szyjki? Może to efekt jakiejs infekcji.... Trzymaj się [emoji110]
[emoji127] 28.10.2017
Zle!!! Przyrost liczysz w stosunku do pierwszej bety, wiec 82/57no ale 57/82 to 0,69 czyli przyrost 31... czy ja źle licze?![]()
Serio teraz nie ma się co martwić, piękna beta! Leż, odpoczywaj i pachnij bo za 9 miesięcy to się odpiero zaczniehaha zobaczymy za 3 tyg jaka będziesz posrakanapo prostu mam to dziwne uczucie jak za pierwszym razem - wtedy się cieszyłam jak głupia ale coś z tyłu głowy mi mówiło, że coś jest nie tak.
To jest indywidualne, moze nie bedzie kazal ci sie kluc tak dlugo. Sle pamietaj, robimy to dla kropkow!!!o matko to mnie zalamalas, nienawidze tych zastrzykow , igly sa tepe i ciezko sie wbic . mialam nadzieje ze gora do 3 mca![]()
oooooooooo wreszcie jakiś umysł ścisłyZle!!! Przyrost liczysz w stosunku do pierwszej bety, wiec 82/57
Tam wyjdzie prawie 1,5(czyli 150%) wiec wzrost to ok 50%
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tam sie nic nie dodaje... tam sie robi proporcje, tylko w druga strone niz policzyla dzoasia...dobra, ja na studiach z matmy miałam warunek więc cóż... ale skąd wiedziałaś, że akurat 45% trzeba dodać [emoji14] bo z kosmosu chyba nie wymyśliłaś![]()
Tlumacze sie jak zawszeee, może to przypadek - ja z tel czasem tez komus pochrzanię ocenę ale się poprawiam jak tylko sie kapnę
madre glowyoooooooooo wreszcie jakiś umysł ścisłyhaha dzięki za rozjaśnienie sytuacji.