Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sznaucer średni [emoji7]posiadanie psa było zawsze moim marzeniem. nigdy nie moglam miec bo mama nie tolerowala psa w domu. potem jak juz poszłam na swoje myslałamsobie ze to meczarnia dla psa ze cały dzien w domu. no ale teraz jestem w domu i nie planuje pracy na razie, poza tym dzieci lepiej sie chowaja z pasami no i dla mnie to jest super przygtowanie do dzidzi taka opieka. Poza tym w tym domu tak pusto i źle samej czasami.. a taki kochany do przytulania i spacerków to wspaniala rzecz. ja kocham psy baaardzo. Muszę tylko pomyślec aby:
- wybrac małą rasę, bez długiej sierści
- aby psinka była łagodna i lubiła dzieci
jakies podpowiedzi?![]()
Pinczer miniaturowy, malutki, towarzyski, a najlepiej piesek ze schroniska.posiadanie psa było zawsze moim marzeniem. nigdy nie moglam miec bo mama nie tolerowala psa w domu. potem jak juz poszłam na swoje myslałamsobie ze to meczarnia dla psa ze cały dzien w domu. no ale teraz jestem w domu i nie planuje pracy na razie, poza tym dzieci lepiej sie chowaja z pasami no i dla mnie to jest super przygtowanie do dzidzi taka opieka. Poza tym w tym domu tak pusto i źle samej czasami.. a taki kochany do przytulania i spacerków to wspaniala rzecz. ja kocham psy baaardzo. Muszę tylko pomyślec aby:
- wybrac małą rasę, bez długiej sierści
- aby psinka była łagodna i lubiła dzieci
jakies podpowiedzi?![]()
Dziewczyny a tak z innej beczki czy malowala.ktoras z was meble z sieciowki farbami akrylowymi?' Mam meble z black red white w kolorze wenge i chcislabyn je przemalowac. Mam cala sypialnie tj. 2 szafy, komode, lozko i 2 stoliki nocne tylko sie cykam. Zaczelabym od stolika mocnego, wymienila uchwyt. Dawno mnie to korci ale sie boje bo to nie jest drewno tylko plyta.
Ja miałam crio na sztucznym właśnie 17 dcDziewczyny w którym dniu cyklu przypadał Wam transfer w przypadku criotransferu na sztucznum cyklu. Waham się czy nie zmienic terminu wizyty kontrolnej, bo pierwotnie pierwsza wizyta miała być u mnie w 17 dniu cyklu. Biorę już leki encorton estrofem i acard. Mam dwa mrożaczki i tyle lekarz chce podać, Chciałabym aby wszystko było dobrze i zostały ze mną.
A mozesz polecic fakiej marki farby kupowałas? Bo js kiedys czytalam o farbach anny s(tylko tyle pamietam z nazwiska ale to jskas angielka czy amerykanka). Jesteś zadowolona z efektu i czy bylo to trudne zadanie?
Boże to mnie przeraziłaś. A ja mam tam sie dopiero pojawić pierwszy raz w 17 dniu cyklu. Czy ten lekarz wie co robiJa miałam crio na sztucznym właśnie 17 dc
[emoji127] 28.10.2017