Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg mnie, z toba wszystko jest ok. Tylko z ta oaza spokoju i opanowania to chyba przesadzajaI dobrze zrobilasz czasem calkiem sie atmosfera oczysci.
Nie wiem czy mi pochlebiasz czy sie napierd..aszw pracy uchodze za oaze spokoju i zrownowazenia psychicznego. A tu to se same nakrecilyscie temat ze ze mna cos jest nie tak [emoji14] czlowiek po hormonach troche nietrzezwo mysli a tu juz.... zjeba z kazdej strony ze wymyslam
![]()
No ja byłam 2 h i całe wiadro 5 litrów uzbieraneno własnie jutro wybieramy się na grzyby z całą rodzinką pod Wawę. Ponoć wysyp taki.. Ciekawe czy faktycznie wrócimy z pełnymi koszami![]()
To faktycznie nieciekawa sytuacja.Czyli ktoś inny Cię przejął i kontynuował działania po poprzedniku? Zostałaś w tej klinice czy odeszłaś gdzie indziej?Ja dokonczylam procedure w tej klinice oczywiscie bez efektu ale wkur...bylo to ze tam szlam, rozposal mi stymukacje a potem.sie dowiaduje ze on juz tam nie pracuje
Ja tez mam sie pojawic dopiero 17dc i tez sie troche martwie. Dobrze, ze do srody juz niedaleko.Boże to mnie przeraziłaś. A ja mam tam sie dopiero pojawić pierwszy raz w 17 dniu cyklu. Czy ten lekarz wie co robi![]()
Jaki ladny profil bedzie cudna coreczkaDziewczyny, ja po badaniu. Żywia wazy kilogram!!! I taka jest sliczna![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pieknie widac. Maly piekny brzdac :*
Pytaj się o wszystko,bo to w końcu w Twoim interesie jest,a najlepiej z kartką idź żeby Ci nic nie umknęło.Daj znać po wizycie co i jak :-)Kuzwa .... ale to na Twój transfer juz bedzie a mój [emoji848] ostatnio miał dobra rękę [emoji29] No zobaczę co we wtorek powie
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja Ciebie nie zjebalam ja po prostu naprawdę lubie jak Ty jesteś na tym forum jest wesołoI dobrze zrobilasz czasem calkiem sie atmosfera oczysci.
Nie wiem czy mi pochlebiasz czy sie napierd..aszw pracy uchodze za oaze spokoju i zrownowazenia psychicznego. A tu to se same nakrecilyscie temat ze ze mna cos jest nie tak
czlowiek po hormonach troche nietrzezwo mysli a tu juz.... zjeba z kazdej strony ze wymyslam
![]()
Jasne, że będzie ślicznaJaki ladny profil bedzie cudna coreczka![]()