M@gda
Moderatorka
Do pracy poprawic.sobie.humorPozostałym życzę spokojnego dniau mnie brzydko, mokro, ponuro, feee...
Ide do pracy poprawić sobie humoryjak nie na forum to w pracy wariaty
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do pracy poprawic.sobie.humorPozostałym życzę spokojnego dniau mnie brzydko, mokro, ponuro, feee...
Ide do pracy poprawić sobie humoryjak nie na forum to w pracy wariaty
![]()
Tez tak miałam na początku. O 20 juz spalam [emoji3]Dzień dobry! Myślałam, że będę pierwsza a tu nic z tegodziewczyny nie ogarniam o 21 już spię bo nie wytrzymuje oczy same mi sie zamykają i wstaje 6-7
jak nie ja
Dziewczyny udanych wizyt i wysokich bet [emoji4] [emoji110]Dziewczyny, ależ się cieszę, że tu sie znów tyle dzieje. kalendarz się zapełnia!!! A ile wizyt dziśSuper.
@jasani - samych dobrych wiadomości, oby ta wizyta zapoczątkowała ostatni etap drogi po dzieciaczka. Kciuki!!
@Pixie_Dixie - odprężenia, regeneracji, odstresowania i... tych wszystkich rzeczy, które mają sie zadziać na akupunkturze przed ivf. Daj nam koniecznie znać co na wizycie. Kciukasy
@Gaska - udanej wizyty. Niech lekarz wyciągnie wnioski i niech tym razem się uda!!!
@energiczna - pęchora w dobrym miejscu a nawet pięknego serduszka!!!
@Liv26 - pięknego podglądania
@energiczna @Liv26 - koniecznie wroćcie do nas ze zdjęciami![]()
Wiesz...jak by człowiek był pewien że się uda za 1 razem...My mieliśmy jedną blastkę i szczerze mówiąc czuję ulgę że nie mamy zamrożonych zarodków
---23tc---
Ig Vena - masz na zbyciu?![]()
O kurczaczki... a skad ta krew sie uzbierala??? Lez, oszczedzaj sie maksymalnie... a nie mialas wskazan do heparyny? To przeciw zakrzepowe jest.Hi. Juz po. I nie wyglada to najlepiej . Tuż nad workiem plodowym zebrała się krew która zmieniła się w skrzep wielkosci 3-4 cm. Lekarz powiedział że albo się będzie powoli jako brązowe plamienie sączyć albo tak jak poprzednim razem wypłynie w calosci . Musimy czekac i miec nadzieje ze nie spowoduje poronienia. Mam się oszczędzać i za 2 tygodnie przyjść na kontrolę.
ja mialam 6 zamrozonych blastek, tez martwilam sie co z pozostałymi, jednak los zdecydował za mnie. pierwszy transfer 2 blastek poronienie, 2 transfer 2 blastek jedna zostala, i z 6 zrobilo sie 3, wiec moze nie warto zamartwiac sie na zapas. po pozostale 2 wracam za 1,5-2 lataWiesz...jak by człowiek był pewien że się uda za 1 razem...
Wiem że nie wszystkie komórki muszą się zaplodnić. Wiem że można max.6 chyba. Ze względu na mój wiek jakość tych kmórek jest gorsza. Więc optymalnie byłoby zaplodnić te 6 bo tak naprawdę albo z żadnej albo maxm 2-3 udało by się pewnie uzyskać zarodki...
4 dzieci...no nie powiem że bym nie chciała. Ale czy wiek i zdrowie by pozwoliły...i finanse...
I to właśnie tego typu dylematy powodują też te rozważania o ivf.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom