Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś niemożliwaTys jest dobramy wczoraj 7 rocznice oblewalismy piccolo haha
no i tez seks w pozycji na dwa misie - du*a do du*y i spi sie
![]()
Mój dziecko ma 2.5 mmna dzień dzisiejszy wszystko ok, za 1.5 tyg wizyta serduszkowa, bo za wcześnie dziś jeszcze. Ale mam zdjęcia, nie wierzę!!!!
Świetnie gratuluję. To jest niesamowiteMój dziecko ma 2.5 mmna dzień dzisiejszy wszystko ok, za 1.5 tyg wizyta serduszkowa, bo za wcześnie dziś jeszcze. Ale mam zdjęcia, nie wierzę!!!!
ja jeszcze sobie ani jemu nie pozwolilam i nie wiem kiedy sie odwaze , chyba po porodzieAle mnie naaaapierr**** podbrzusze i promieniuje na kręgosłup..na ciote... masakra... I miałam chwilę deprechy płakałamczemu to takie ciężkie... eh... A wy po transferze pozwalalyscie sobie na Przytulanki z waszymi M?
gratulacje, super, no to teraz razem czekamy na serduszkaMój dziecko ma 2.5 mmna dzień dzisiejszy wszystko ok, za 1.5 tyg wizyta serduszkowa, bo za wcześnie dziś jeszcze. Ale mam zdjęcia, nie wierzę!!!!
A ty bierzesz lutinusa i prolutex z tego co kojarzę. Dziewczyny pisaly ze one nie wychidza w badaniu ale nie wiem, coś takiego mi sie obilo o uszy jakiś czas temu.dzwonili z kliniki kurde i musze jutro na sygnale jechać po dodatkowy progesteron... wynik tylko 9,2![]()
dzwonili z kliniki kurde i musze jutro na sygnale jechać po dodatkowy progesteron... wynik tylko 9,2![]()