reklama

Kto po in vitro?

A kazali Ci progesteron badać?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
To właśnie ta luteina, którą mam moim zdaniem w dość dużej ilości ( przy poprzednich było jej zdecydowanie mniej) poza tym nie mam dupka ani nic takiego. A i jeszcze mamy robić nacięcie otoczki, to się AH nazywa... tak? Czy coś w tym stylu.
No ja liczę na to,że razem wózki będziemy wybierać :-D
A jak po wczorajszej Aku??

reklama
NIe, ja we wtorek już będę gryźć paznokcie :p
Ja piątek. Acard w jakich dawkach bierzesz, i na co on jest ?? Od transferu czy przed też?
oj ja też pytałam o dodatkowe to mi powiedziała,że relanium jak chce to bardzo proszę, ale ona nie widzi w tym sensu. O Intralipidzize powiedziała,że za wcześnie narazie i ta immunologia to taki temat trcohę nie pewny podobno póki co.
Także ja mam luteiny od metra, rano 4 podjęzykowe, w południe też, wieczorem 2 x dwcipnie. Estrofem 2 x 2 i encorton po 1,5 póltorej tabletki dziennie. Może bym sobie ten acard dorzuciła jak am pomóc?? ;-)
A heparyny nie bedziesz miec? Ja rano bralam heparyne a wieczor lykalam akard na rozzedzenie krwi

Hej kochane... Zaraz spróbuję was doczytać ale najpierw się witam.
Byłam dziś na glukozie: aaaa fuj.... Ale wypiłam "bez zwrotu"...
I przy okazji polecialam do poradni bo miałam iść na kontrole po tygodniu od wyjścia ze szpitala. (trochę mi to umknęło a poszłam bo mam straszne bóle brzucha) lekarz stwierdził że to nie od ciąży - może nerka...
Mam iść na usg ale słuchajcie czy tyle badań usg w ciąży nie jest szkodliwe? W tamtym tygodniu 3 usg w tym jedno i w następnym wizyta u mojej dr... Kurde!? Czy to Malutkiemu nie zaszkodzi!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

To właśnie ta luteina, którą mam moim zdaniem w dość dużej ilości ( przy poprzednich było jej zdecydowanie mniej) poza tym nie mam dupka ani nic takiego. A i jeszcze mamy robić nacięcie otoczki, to się AH nazywa... tak? Czy coś w tym stylu.
No ja liczę na to,że razem wózki będziemy wybierać :-D
A jak po wczorajszej Aku??

Ja AH teraz nie chce bo mam blastke ale embryo glue bym chciała tylko zapomniałam powiedzieć [emoji58] A po Aku super, był tez mąż wiec trochę sie pośmialiśmy i mniej sie stresuje... do wtorku [emoji51] A progesteron badalas na wizycie kontrolnej? Bo ja robiłam wczoraj i mam zrobić w dniu transferu jeszcze pewnie zobaczyć czy zaczął ładnie przyrastać po lekach.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry