• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie bierz leków na rozrzedzenie na własną rękę. Do tego trzeba zrobić badanie krzepliwosci krwi[emoji6] zapytaj lekarkę. Aczkolwiek ja jestem za żeby taki sytuacji uniknąć właśnie jak skrzepy jak Liv ma.

---23tc---
No co Ty, sama nie wezmę myślałam, aby zadzwonić poprostu jeszcze i podpytać ;-) Ale nie wiem czy sobie nie odpuszczę już. No cóż nie dam rady zjeść wszystkich leków które się tu przewijają także wierzę w swoje ;-)

reklama
NIe, ja we wtorek już będę gryźć paznokcie :p
Ja piątek. Acard w jakich dawkach bierzesz, i na co on jest ?? Od transferu czy przed też?
oj ja też pytałam o dodatkowe to mi powiedziała,że relanium jak chce to bardzo proszę, ale ona nie widzi w tym sensu. O Intralipidzize powiedziała,że za wcześnie narazie i ta immunologia to taki temat trcohę nie pewny podobno póki co.
Także ja mam luteiny od metra, rano 4 podjęzykowe, w południe też, wieczorem 2 x dwcipnie. Estrofem 2 x 2 i encorton po 1,5 póltorej tabletki dziennie. Może bym sobie ten acard dorzuciła jak am pomóc?? ;-)
Bierz relanium jak ci chce przepisac, podobno dziala super rozkurczowo, moim zdaniem przynajmniej kilka dni warto brac. Skurcze nie musza byc bolesne a kropka moga wyeksmitowac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry