reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już nawet wymyśliłam co bym mogła teściowej powiedzieć sama załatwię te pieniądze od teściów wkurwil mnie i to nieziemsko jakiś ten dzień taki że od rana na siebie buczymy powiem teściowej ze potrzebuje na wyniki a one są płatne i to są genetyczne i nie mam tyle kasy co o tym myślicie @dżoasia pomóż co mam jej powiedzieć bo napewni będzie pytała ?;)
Jak jej powiesz ze na generyke to mozesz sobie droge zamknac jesli faktycznie bedziesz musiala ja zrobic i nie bedziesz miala skad hajsu wynalezc:)

Powiedz ze ci kazali laparoskopie diagnostyczna zrobic ja za laparo placilam prywatnie 5 tysi. I do tego histeroskopie za 1500hehe :) z tego co cie przez tel slyszalam to nie bedziesz chyba miec problemu z "przekonaniem" jej haha :)
Nie mogę powiedzieć że na laparo bo juz miałam robiona a ona jest ciekawa i by chciała aby jej pokazać rany więc wiesz powiem że muszę badania genetyczne zrobić a one kosztują 8 tyś i jakoś ja przekonam a ze mnie lubi Tak sądzę to myślę że da a nie pożyczy ***** śpia na kasie więc 8 tyś ich nie zbawi a z M nadal nie gadam niech pomyśli co robi i mówi ja sama pojadę i z treściami pogadam Ale muszę zie zorientować ile naprawdę te badania kosztują hehe jak by chciała przez przypadek sprawdzić ;) ja to jestem bardzo przekonywujaca więc z tym problemu nie mam i M też wymienię i przeproś hehe a ja w spokoju sobie pazurki zrobię i sie odstresuje patrzyłaś w tej skrzynce ?;)

reklama
Do góry