tamiza
Fanka BB :)
No ja się z moja już raczej nie dogadam .. Tesciu może być ... Ale tylko może...Ja mam zajebista teściową teścia też Ale z teściową to jak z przyjaciolka żyjewczoraj to z 2 h gadaliśmy o wszystkim
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja się z moja już raczej nie dogadam .. Tesciu może być ... Ale tylko może...Ja mam zajebista teściową teścia też Ale z teściową to jak z przyjaciolka żyjewczoraj to z 2 h gadaliśmy o wszystkim
Jak chcesz to pisz .. ( ale broń Boże nie namawiam Cię do zwierzen jeśli tego nie chcesz )Szkoda że ja tak nie mam.. moja teściowa to...masakra szkoda pisać... moi rodzice tylko wiedzą
Może ją nie mam aż tak źle a ciągle marudze ...

Tyle tego że nie wiedzialabym od czego zacząćJak chcesz to pisz .. ( ale broń Boże nie namawiam Cię do zwierzen jeśli tego nie chcesz )Może ją nie mam aż tak źle a ciągle marudze ...
![]()
Mam pytanie go mogę zrobić aby hiperstymulacja się nie powiększyła tylko się zmniejszyła ?
podobno dużo wody pic, coś jeszcze może wiecie ?? Wszystkie rady się przydadzą bo jestem zielona w temacie
tak maz ma raka agresywnego niestety zadna terapia nie dała efektów po chemio terapii czekamy na zgode na eksperymentalna ..co do mnie to lekarka moja stwierdziła ze lepiej sprawdzic co było powodem nie zagniezdzenia sie blastki zeby niebtracic komorek i nerwow..miałam tez przed transferem pipelle(tzn kawałek błony macicy zasysany pipella) w celu stworzenia malej blizny ktora sprzyja zagniezdzeniu sie zarodka... teraz sie zastanawiamy nad histeroskopia..tylko nie mam pojecia jak to wyglada... bo pipella była bez znieczulenia i bolała...a jak z histeroskopia?
Ależ dziś dużo napisalyscie.
Przykro mi bardzo z powodu negatywnych bet i niekoniecznie dobrych informacji od lekarzy. Musicie dalej walczyć. Na październik szykuje się spora ekipa dlatego potem wakacje będą nasze (spacery z wózkami w promieniach słońca.