dżoasia
Fanka BB :)
no właśnie ani tak ani srakA moze by nie doszlo do poronienia?? Na dwoje babka wrozyla kochana
i kto tu będzie mądry...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no właśnie ani tak ani srakA moze by nie doszlo do poronienia?? Na dwoje babka wrozyla kochana
Tez siedze na innym forum o immunologi wiec wiem...Misis,
ja w sumie siedze na innym forum ,gdzie dziewczyny walcza tylko z czyms takim i w ciaze zachodza za 10 albo i 15 razem.Nikt do konca ci nie powie czy ci to pomoglo,czy zaszkodzilo i wyjdzie dopiero za 20 lat? Ja zrobilam te badania zeby wiedziec a nie bladzic we mgle dalej.I licze sie z tym ze to jeszcze potrwa,bo teraz bedzie podwojne obce DNA ,czyli NK beda jeszcze bardziej bronic organizmu.Ale po rozmowie z pania dok.stwoerdzilysmy ,ze procentowo i tak jest wieksza szansa jak z moimi chorymi komorkami.Immunologie ciezko naprawic ,bo biorac to wszystko hamujesz jedno.a zaskakuje kolejne cos o czym nie masz pojecia.Szajs
Ja tez mam w normie a mthfr homozygota w tym.gorszym wariancie chyba nigdy nie naucze sie tych literekJa też mam wyniki wsk. prot._INR i Aptt ok , a mimo wszystko w tym roku dowiedziałam się że mam tą mutację .Bez heparyny marne mam szansę aby donosić ciążę, zrobi się skrzep a przez to do dziecka nie dostanie się krew z substancjami odżywczymi i przestanie się rozwijać.
A myślisz, że to jest w stanie spowodować takie nagłe poronienie? Bo z bety u mnie by wynikało, że maluch raczej dobrze się rozwijał bo pięknie rosła (pomijając te małe zachwiania na początku to potem przyrosty były ponad 100% do samego końca)Ja też mam wyniki wsk. prot._INR i Aptt ok , a mimo wszystko w tym roku dowiedziałam się że mam tą mutację .Bez heparyny marne mam szansę aby donosić ciążę, zrobi się skrzep a przez to do dziecka nie dostanie się krew z substancjami odżywczymi i przestanie się rozwijać.
Pamietaj ze krew w ciazy gestniejeczyli błędne koło i loteria tak naprawdę... tak jak misis pisze, że bez konkretnych wskazań tak czy inaczej ma brać heparynę, która rozrzedza krew i może powodować krwotoki...nic tylko kulę w łeb se strzelić![]()
czyli to badanie się nazywa mutacja genu protrombiny? bo już mi sie pitoli wszystko?Ja tez mam w normie a mthfr homozygota w tym.gorszym wariancie chyba nigdy nie naucze sie tych literek![]()
Tak Ty odziedziczyłaś po mamie i tacie, a ja tylko po jednym z rodziców.Ja tez mam w normie a mthfr homozygota w tym.gorszym wariancie chyba nigdy nie naucze sie tych literek![]()
estradiol bardzo zageszcza,wiec jak sie przygotowujecie do krio na sztucznym to macie pomidorowa w zylachPamietaj ze krew w ciazy gestnieje
pewnie macie racjęestradiol bardzo zageszcza,wiec jak sie przygotowujecie do krio na sztucznym to macie pomidorowa w zylach![]()
AhaJa chcialam.przepis na ten twoj makaron
Grzybkow w occie nie lubie bo ciagnue sie za nimi taki glut ktory mnie obrzydza![]()
Ale buraki zrobie w nastepnym.rokuwczoraj juz robilam buraki z papryka wiec wystarczy
dalam łyżkę masla i troche oleju. Rozgrzalam. Wrzucilam na to 2 pokrojone cebulki, mała pokrojona podwójną piers z kurczaka, 5 malych prawdziwlow i tak dusilam. Potem.wlalam śmietankę, wsypalam nac pietruszki duzo, sol, pieprz i gotowe
robie tez tak z kurkami tylko.osobno kurki na masle, osobno kurczak z cebula. Potem razem.lacze, śmietanka, pietruszka i gotowe