Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pomoże, tylko musi być odpowiedni plan działania i dobrze dobrane leki. Trzeba poznać powód dlaczego dzieci nie chcą z tobą zostawać, jeśli taki rzeczywiście jest twój problem. Ale tego nie da się stwierdzić po jednym nieudanym ivf (jeśli by się nie udało, ale nie możesz tak myśleć jeszcze znaim pójdziesz na pierwszą wizytę!!!).najchetniej podeszlabym do in vitro w nastepnym miesiacu ale boje sie ze u mnie moze byc problem z zagniezdzeniem sie zarodka i wtedy to juz lipa nawet in vitro nie pomoze :-(
Chyba o kilka % ale bierzesz ja w ogole pod uwage?Dziewczyny a ja sie zastanawiam o ile IUI zwieksza szanse w porownaniu do "naturalnej" metody przy stymulowanym cyklu z endometrioza w tle. Parametry nasienia w miare ok. Lekko obnizona ruchliwosc.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz pić wodę?? Widocznie masz nietypowy kształt macicy, przy którym łatwiej się wykonuje transfer na pełnym pęcherzu.Transfer sie odbedzie!Mam byc w klinice na 11.30 i pic duzo wody. Ciekawi mnie po co. Trzymajcie kciuki!!
Acha to tak zrobieZeby miec prlny pecherz bo wtedy lepiej dostac sie tam gdzie trzeba i usg robia przez brzuch, wiec zeby bylo cos widac. Wypij tylko ok 0,5l pol godziny przed. Nie pij wiecej bo bedziesz czula zbyt duzy dyskomfortpowodzenia!
Invimed Warszawa. U dr Jarosława KaczyńskiegoInvicta Waw... Bylam u Kunickiego i super... Właśnie on nie doprowadził do hiperstymulacji stad to rewelacyjne samopoczucie. Małe dawki hormonów, reszta lekarz olewka, Jezak młoda pani i zdrowa bedzie ok, a pan N to robił transfer i tak Państwo nie rozumiecie oznaczeń... Haha! No i zero zaleceń to dobrze, ze takie samopoczucie bo inaczej rozpacx... A Ty gdzie sie leczylas?
Raczej typowyMasz pić wodę?? Widocznie masz nietypowy kształt macicy, przy którym łatwiej się wykonuje transfer na pełnym pęcherzu.
NO I KCIUKI!!!!
A może ja coś pomerdałam... Chyba przy punkcji nie pozwolili mi pić...Masz pić wodę?? Widocznie masz nietypowy kształt macicy, przy którym łatwiej się wykonuje transfer na pełnym pęcherzu.
NO I KCIUKI!!!!
Ja mam prawidlowy ksztalt macicyRaczej typowyprzy tylozgieciu nie powinno sie pic... zalezy co klinika to inaczej wymaga. Pic, nie pic...
![]()