dżoasia
Fanka BB :)
Wg mnie raczej masz racje... kuzwa co jest... moze zapytaj lekarza o scratching macicy czy jakies badania...Beta <1.20 i na pewno nie ma sensu powtarzac... po co mam sobie robić nadzieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg mnie raczej masz racje... kuzwa co jest... moze zapytaj lekarza o scratching macicy czy jakies badania...Beta <1.20 i na pewno nie ma sensu powtarzac... po co mam sobie robić nadzieje
Ja nie palę rzuciłam on też rzucił przed podejściem z pół roku Ale jak oddawal pierwszy raz nasienie do badania to tak sie stresowal ze zaczął palić i co zrobisz nic nie zrobisz ma skończyć palić od jutraPo paleniu musi minac min 3 miesiace zeby plemniki sie odbudowaly. Tak szczerze Ci powiem ze wydawanie kasy na ivf i palenie fajek to troche bez sensu.. to jest zmniejszanie szans na wlasne zyczenie...
I nie mow mi ze ciezko rzucic bo ja palilam 15 lat i rzucilam z dnia na dzien wiedzac ze tu chodzi o moje dziecko. Nie pale prawie dwa lata i chocby nie wiem co nie zapale bo taka zawzieta jestem i tego zycze[emoji9]
Super [emoji5]ile ważą dzieciaczki ?I są bardzo dobre!
Oboje przybrali na wadze po 200 g. Przepływy wciąż ok wiec jan jestem zadowolona z wyniku usg. Mały ma mniej wód plodowych ale nie ma tragedii jeszcze.
[emoji127] 28.10.2017
Zostaje juz do końca. Nie lubię szpitali śle czuje się tu bezpiecznie. Wczoraj ledwie zgłosiłam położnej ze zaczynam plamic a 3 min później juz byłam na łóżku badana przez lekarza. Dzień wcześniej jak pojawiły się skurcze dostałam szybko kroplowki itd. Także nie naciskam nawet na wyjście do domu.Super...wreszcie jakieś dobre wieści
Twoja reprymenda dała efekt. Dobra matka z Ciebie będzie
Niech dzieciaki dalej rosną.
Zostajesz w szpitalu czy pozwolą Ci jeszcze na chwilę wrócić do domu?
Rośnie w tydzień 200 g. Jestem z niego bardzo zadowolonaAnetko a jak u was jak synek ?![]()
Piotruś 2100 a Olcia 2950Super [emoji5]ile ważą dzieciaczki ?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To odstawiasz leki, czekasz na @ i raczej mozesz podchodzic od razu. Chyba ze ci kaze porobic jakies badania czy cos... A co ci powiedzial o lekach? Masz powtorzyc jeszcze bete?Teraz nie dodzwonie się czy są jakieś mrożone rozmawiałam z profesorem mam dzwonić rano.. Nie miałam siły ż nim rozmawiać...a jeżeli mam jakieś mrożone to jak to dziewczyny wygląda ? Drugie podejscie?
Ładnie ważą [emoji106][emoji106]a na kiedy będziesz miała planowane rozwiązanie?Piotruś 2100 a Olcia 2950
[emoji127] 28.10.2017
a ja mysle ze z jakiegos powodu lekarze kaza zrobic najwczesniej 11 dpt a nie 6 czy 8. gdyby wszystkim beta w 8 dpt wychodzila to lekarze kazaliby robic 8 a nie 11 dpt. nie chce robic nadziei ale mnie np. pierwszym razem dopiero 9 dpt wyszla 3,75 nie skonczylo sie dobrze ale pewnie gdybym zrobila 8 to by nic nie wyszlo i nawet bym nie wiedziala ze cos sie zadzialoDziewczyny ale po co powtarzać robić sobie nadzieje.. co ma ruszyc ? Z 1.20 nagle co? Do 100? To jest nierealne ...