gosia321
Fanka BB :)
Super rewelacyjne wiadomosci :*I są bardzo dobre!
Oboje przybrali na wadze po 200 g. Przepływy wciąż ok wiec jan jestem zadowolona z wyniku usg. Mały ma mniej wód plodowych ale nie ma tragedii jeszcze.
[emoji127] 28.10.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super rewelacyjne wiadomosci :*I są bardzo dobre!
Oboje przybrali na wadze po 200 g. Przepływy wciąż ok wiec jan jestem zadowolona z wyniku usg. Mały ma mniej wód plodowych ale nie ma tragedii jeszcze.
[emoji127] 28.10.2017
Ciesze sieCześć dziewczęta. Po wizycie pęcherzyk jest, zarodek też, na serduszko od razu powiedział, że za szybko żebym się nie stresowała. Kolejna wizyta serduszkowa za 2tyg. Czyli kolejne 14 dni w stresie. Lekarz mówi, że jest dobrze nie pozostaje mi nic jak mu wierzyć.
Dziewczyny tu pisaly ze Pasnik zleca to badanie bo ta bakteria moze niedopuscic do implantacjiA jaki ma wpływ helikobakter pyroli na ciążę?
W takim razie trzymamy kciuki za serduszko.Cześć dziewczęta. Po wizycie pęcherzyk jest, zarodek też, na serduszko od razu powiedział, że za szybko żebym się nie stresowała. Kolejna wizyta serduszkowa za 2tyg. Czyli kolejne 14 dni w stresie. Lekarz mówi, że jest dobrze nie pozostaje mi nic jak mu wierzyć.
Qwa nie tak.mialo byc miala byc piekna ciazowa beta czy te forumowe fatum sie kiedys skonczy zawsze jest tak ze 2 miesiace szczescia i miesiac porazek masakra. Tule cie mocno kochanaNie udało się . ...
Kochana to lista tych które zrobiłam. Allo mlry teraz bede robic 4 raz i Nk drugiTrochę tego masz do zrobienia... Teraz tylko napaść na bank i robisz badania za jednym zamachem masakra jakaś powinno to być wszystko refundowane bo z tego co kojarzę te badania są dość drogie chyba najtańszą homocysteina jakieś 50zl... A reszta chyba powyżej... No ANA1 też nie będzie bardzo droga. :-( masakra z tymi badaniami.
Bylam pierwszaMisis przypominam sie![]()
sprawdz kilka postów wstecz1 transfer .. niepłodność idiopatyczna.. miałam 2 IUI też się nie udaly..nie okazywalam tego ale miałam chyba aż za duża nadzieję na powodzenie ..
Babo jeszcze by PISiory wymyslily cos w stylu miesiecznicy zeby was przeploszycTo ja jestem jak najbardziej za, będzie się działo a przy okazji podniesiemy się na duchu na żywo [emoji6]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom