meg86
Fanka BB :)
Może masz krwiaka?No ja nie wiem co jest nie tak biore tyle lekow na podtrzymanie i jeszcze cos nie raz leci, normalnie rece opadaja. chyba zostaje mi tylko lezenie w lozku i nic nie robienie....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może masz krwiaka?No ja nie wiem co jest nie tak biore tyle lekow na podtrzymanie i jeszcze cos nie raz leci, normalnie rece opadaja. chyba zostaje mi tylko lezenie w lozku i nic nie robienie....![]()
ogólnie rośnie mi łącznie 9pęcherzyków, wszystkie ładnie wyglądają, moje endomtrium w 4 dniu cyklu wynosi 6,5, minimum to ponoc7-7,5 wiec chyba nienajgorzej. Następna wizyta w środę Sylwuś bardzo mi przykro tulę mocno!Beta <1.20 i na pewno nie ma sensu powtarzac... po co mam sobie robić nadzieje
Tiaaa a potem jak wroce do pracy to mi bedzie szkoda jak sie w jakis wciagne@dżoasia może Ty już nie czytaj ?? Może jakieś dobre seriale sobie zapodaj![]()
Oo, to tak optymalnieDziewczyny byłam dziś u lekarzaogólnie rośnie mi łącznie 9pęcherzyków, wszystkie ładnie wyglądają, moje endomtrium w 4 dniu cyklu wynosi 6,5, minimum to ponoc7-7,5 wiec chyba nienajgorzej. Następna wizyta w środę
![]()
Tak, sam mówił, ze chce mnie na tyle wystymulowac żeby nic się nie działo później. Muszę wam powiedzieć, ze narazie to latam ze szczęścia, ze wszystko jest okej. W końcu. Wiec tak wyliczył, ze do 28 września będę po punkcjiOo, to tak optymalnienie za dozu, nie za malo czyli jest gitarka!
![]()

Na razie przerwa bo jestem po krótkim z antagonista. A co będzie muszę zdecydować.
Jak zmienisz zadanie daj znać my z mężem jesteśmy fanami amerykańskich seriali a ostatnio nawet polski był super wciągającyTiaaa a potem jak wroce do pracy to mi bedzie szkoda jak sie w jakis wciagnea w sumie kilka lat chyba nic nie przeczytalam to przez ostatni rok probuje sobie przypomniec jak to sie robi i to troche dlatego tak wolno mi idzie
![]()
To umow sie z mezem ze w.piatek sie napijecie. Mnie maz pozwolil jak mialam mega dola. On mi lal ja pilam az mi sie film wylaczyl.Wyplakalam się,zapaliłam...maz mi nie daje się napić.. Nie wiem co myśleć co ze sobą zrobić ... Niestety ale wyładowałam się na mężu... masakra..wpadlam w panikę chyba..
Dziękuję dziewczyny za wszystkie słowa.. ja wiem że kiedyś zaświeci słońce..