Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To samo labo? Skontaktuj się z lekarzemJa pierdole... wynik bety dzisiaj 1160w piatek rano 1109 i co teraz ... ;(
Strasznie mi przykro. Życzę abyście znaleźli fundusze na dalszą walke. Trzymaj się.Dziewczynki niestety z 3 komorek dwie nieprawidlowe, a jeden zarodek zaczal sie rozwijac ale przestal. Jestem na 0 ze wszystkim brak mrozakow i brak finansow. Takze opuszczam was narazie. Zycze wszystkim powodzenia. Oby wam sie udalo!!!
O kurde... to chyba niezbyt dobre wieści :/ a moze to błąd w laboo? W sensie robilaas wtedy w klinice a teraz w innym,moze to z tego wynika ta różnica??Ja pierdole... wynik bety dzisiaj 1160w piatek rano 1109 i co teraz ... ;(
Dzwonilam do kliniki, dr przyjmuje jakos popoludniu chyba od 16 maja go zapytacTo samo labo? Skontaktuj się z lekarzem
---24tc---
o qwa to niezła jesteśja robiłam homocysteine, mthfr, mutacje protrombiny 20210, antykoagulant tocznia, przeciwciała antykardiolipidowe, APTT, INR, (czyli chyba cała krzepliwośc poszła w ruch) i oprócz tego zrobiam sobie morfologie, lipidogram i tą betę nieszczęsną.
Dla swietego spokoju moze powtorz bete, zrob na cito jak dasz rade jeszcze dzisiaj to moze jeszcze dzis bedziesz miec wynik. Ale raczej moze tak byc ze ci progesteron spada i sie @ zaczynaKochane czy możliwe żeby @ już się rozkrecala ???? Tak szybko ??? Mam brązowo zoltawe plamienia na wkladce?????? Pomocy.. na papierze trochę krwi chyba było takiej jasniutkiej
U nas juz zamknieteDla swietego spokoju moze powtorz bete, zrob na cito jak dasz rade jeszcze dzisiaj to moze jeszcze dzis bedziesz miec wynik. Ale raczej moze tak byc ze ci progesteron spada i sie @ zaczyna
Musisz w takim razie iść jeszcze raz i sprawdzać czy spada. Może potrzebne będzie łyżeczkowanie. Umów się do lekarza. Nawet jak inne labo to nie byłoby aż takiej różnicy.Ja pierdole... wynik bety dzisiaj 1160w piatek rano 1109 i co teraz ... ;(