Ilona 88
Fanka BB :)
Po obu stronach na przemian niżej pępkaOki a dawalas wyzej nad pepkiem czy jak,Bo brzusio u mnie jest juz widoczny i tak sie zastanawiam gdzie maz ma mi sie wbic
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po obu stronach na przemian niżej pępkaOki a dawalas wyzej nad pepkiem czy jak,Bo brzusio u mnie jest juz widoczny i tak sie zastanawiam gdzie maz ma mi sie wbic
Mi jak beta po krwawieniu najpierw zaczęła pomału spadać a później równie wolno rosnąć, to najpierw zrobili mi lyzeczkowanie w razie jakby coś tam w macicy zostało. Niestety po lyzeczkowaniu beta nadal rosła . Mialam wybor albo zastrzyk z metotrexatu albo laparoskopia .
Lekarz odstawil Ci luteinę bo brałaś ją dopochwowo i wywołuje widocznie u Ciebie infekcje. Prolutex to bardzo dobry lek aczkolwiek drogi. Mi wszystkie zastrzyki M robi hmm trochę poniżej pępka.No ja od dzis mam stosowac luteiny juz doppchwowo nie odstawic zamiast tego zastrzyki nie wiem czemu ale Oki.I Ta zajeb*** infekcja znowu.Jak je wkuwasz nad pepkiem Bo teraz ten brzusio juz jest widoczny.
Możliwe że tak moglo być. Oki to już wiem, i mąż działa wieczorem żeby dac zastrzyk.Lekarz odstawil Ci luteinę bo brałaś ją dopochwowo i wywołuje widocznie u Ciebie infekcje. Prolutex to bardzo dobry lek aczkolwiek drogi. Mi wszystkie zastrzyki M robi hmm trochę poniżej pępka.
---24tc---
Strasznie mi przykro... Asiu bądź dzielna :-****Wystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()
Nie lubię tegoWystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()
Ach... Przykro mi...Wystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()
Wystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()
wiem... qrwa nie tak miało byćPrzykro mi bardzo. Po lyzeczkowaniu ok.3 miesiące przerwy lekarze sugerują.