walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jeżeli nie ma innego wyjścia to niestety trzeba tak zrobić... musisz dojść do siebie,aby w pełni formy wrócić po swoje Blastki, które na Ciebie czekają! <przytul>wiem... qrwa nie tak miało być![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeżeli nie ma innego wyjścia to niestety trzeba tak zrobić... musisz dojść do siebie,aby w pełni formy wrócić po swoje Blastki, które na Ciebie czekają! <przytul>wiem... qrwa nie tak miało być![]()
Ach...przykro mi bardzo... myślałam, że obędzie się bez tego...Wystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()
rowniez trzymam kciukiDziewczyny, dzis ważny dzień!!!! AŻ 2 TRANSFERY!!!
@Pixie_Dixie @Featherlight76 - dziewczyny myślimy o was cały dzień, trzymamy kciuki, aż bieleją palce. Kruszynki, zostańcie z mamami!!!
@meg86 - udanej wizyty![]()
Miałam podobnie w sumie trzy tygodnie w szpitalu leżałam. Pierwszy tydzień obserwacja bo lekarze nic nie widzieli i kontorla bety, drugi tydzień łyżeczkowanie i kontrola bety, trzeci tydzień laparoskopia i dopiero beta zaczęła już tylko spadać.
U mnie szybciej poszło. Byłam 3 dni w szpitalu na kontroli i lyzeczkowaniu . Beta niestety nie spadala , wypisali mnie do domu i za dwa dni przyszłam i dostałam zastrzyk z metotrexatu. A potem musiałam już tylko co 2 dni jeździć do szpitala na kontrolę bety . Tak że 2 tygodnie. Ciężko było...Miałam podobnie w sumie trzy tygodnie w szpitalu leżałam. Pierwszy tydzień obserwacja bo lekarze nic nie widzieli i kontorla bety, drugi tydzień łyżeczkowanie i kontrola bety, trzeci tydzień laparoskopia i dopiero beta zaczęła już tylko spadać.
no dziewczyny ja mieszkam w niemczech płace rowniez składki i troche inaczej to wyglada..polowe za in vitro płaci mi kasa chorych (tzn.ja płace całosc i połowe zwrocono mi za 3 pruby)a za leki musze płacic sama za progesteron itd ..zostaly mi wiec tylko 2 ..Bo mamy popierdolony kraj. np. w holandii ponoc jak sie nie korzysta z uslug medycznych to zwracaja składki. Tylko u nas na każdym kroku wyzysk i jeszcze capy leków nie chcą refundować. Przecież jak do stymulacji refundują to i taki głupi progesteron powinien być refundowany - prolutex, crinone i lutinus to jakaś masakra cenowa... przy takich dawkach jak ja miałam to wychodzilo prawie 2 tys na miesiąc za sam progesteron...
Wspolczuje kochanaWystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()
Przykro mi bardzo! Tule mocno!Wystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()
Słońce tak mi przykro... Ale nie poddawaj się proszęWystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()
Przykro mi daj znać jak pojedziesz do tego szpitala co powiedzą moze nie będzie trzeba robić lyzeczkowaniaWystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()