M@gda
Moderatorka
Łoj z tym bebzolem to sie cieżko już siedzi. I jeszcze jak nie tak usiądziesz to cię od wewnątrz upominają, że złą pozycje przyjełaś i ściskaszniedługo brzusio bedzie twoja podusiai bedziesz spać na siedząco
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łoj z tym bebzolem to sie cieżko już siedzi. I jeszcze jak nie tak usiądziesz to cię od wewnątrz upominają, że złą pozycje przyjełaś i ściskaszniedługo brzusio bedzie twoja podusiai bedziesz spać na siedząco
![]()
Nie jak debil, jak każda z nas na twoim miejscu! Masz prawo do tych łez i one są potrzebne.kuźwa wydawało się, że najgorsze za mną a jak przeczytałam na skierowaniu że "zakończenie ciąży" to wyłam jak debil
Ja po tranferze jak za szybko sobie je robiłam to bolało, ale powoli i pod odpowiednim kątem nie powinno boleć , bynajmniej u mnie to się sprawdzało.U mnie do stymulacji to mi moj mąż dawał i było ok, dziś tez mi dał tego prolutexa i moze wkucie na bolalo ale po paru min zaczełam czuć jak zaczyna i tak 3maja to jak bym dała to cały brzuch był by w siniaku
juz raz sobie dałam kiedyś do stymulacji i miałam ładnego duzego siniaczka
dlatego zatrudniłam mojego
![]()
byle mi jakiegoś syfu nie narobiliNie jak debil, jak każda z nas na twoim miejscu! Masz prawo do tych łez i one są potrzebne.
Maż akurat wbił sie ze nie bolalo i wyciskał tez powolutku tylko po paru min zaczelo mnie bolec i tak boli;/ ale damy radeJa po tranferze jak za szybko sobie je robiłam to bolało, ale powoli i pod odpowiednim kątem nie powinno boleć , bynajmniej u mnie to się sprawdzało.
Dasz radę na pewno, ale fakt nie jest to przyjemne.Maż akurat wbił sie ze nie bolalo i wyciskał tez powolutku tylko po paru min zaczelo mnie bolec i tak boli;/ ale damy rade![]()
Oj dokladnie, a u mnie jest podwójne upominanie[emoji1] jak dla mnie to wlasnie siedzenie z dwojeczka w brzuchu jest najgorsze. I maly tez ostatnio celuje czesto w wątrobę[emoji1]Łoj z tym bebzolem to sie cieżko już siedzi. I jeszcze jak nie tak usiądziesz to cię od wewnątrz upominają, że złą pozycje przyjełaś i ściskasz![]()
kuźwa wydawało się, że najgorsze za mną a jak przeczytałam na skierowaniu że "zakończenie ciąży" to wyłam jak debil
Będzie dobrze !byle mi jakiegoś syfu nie narobili![]()
Dziewczyny ja na razie w domu. Byłam z tym skierowaniem i stwierdzili, że skoro nie ma zagrożenia życia itp to lepiej zgłosić się rano i być na czczo, wtedy porobią badania i zdecydują. Niczego się nie dowiedziałam. Taka sytuacja.![]()