Featherlight76
Fanka BB :)
Kochana ściskam Cie mocno,trzymaj się dzielnie.Przykro słyszeć,że jeszcze to Cię spotyka.kuźwa wydawało się, że najgorsze za mną a jak przeczytałam na skierowaniu że "zakończenie ciąży" to wyłam jak debil
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ściskam Cie mocno,trzymaj się dzielnie.Przykro słyszeć,że jeszcze to Cię spotyka.kuźwa wydawało się, że najgorsze za mną a jak przeczytałam na skierowaniu że "zakończenie ciąży" to wyłam jak debil
Dzieki u mnie to samo po pierwszej dawce wczoraj wieczorem dzis czuje a gdzie zaraz drugi trzeba dac hehe.Tak za każdym razem, dość mocno bolało do następnego dnia... :-(
Wiem,że dasz radę. Tylko musisz chwile odpocząć. Jesteś wspaniałą,dzielna kobieta!:-)Raczej na to nie liczę, coś musi być na rzeczy, skoro w 1 dzień spadła o połowę a do dzisiaj zamiast spaść to podrosła, ale co ma być to będzie. Raczej boję się następnego podejścia... Wiem, że jeszcze długa droga przede mną do tego ale następnej porażki chyba nie przeżyję...
Domyślam sie... :-(kuźwa wydawało się, że najgorsze za mną a jak przeczytałam na skierowaniu że "zakończenie ciąży" to wyłam jak debil
To w takim razie trzymam mocno kciuki,a mozesz mi przypomnieć co u Was bylo skierowaniem do ivf? I ktory transfer ?Nie,3 dniowe zarodki były ,mój lekarz jest zwolennikiem podawania zarodków jak najwcześniej.
Widzisz widocznie zadupiasty Olsztyn chce zarobic na chorych ludziachco ty gadasz... u mnie na osiedlu w takiej zadupiastej aptece ten z solgara raz kupowałam coś ok 50zł. I to były na 100 % te metafoliny czy jak to się tam nazywa. Tylko potem stwierdziłam, że raczej na gucio mi te metafoliny bo nie miałam pojęcia że z tym może być jakiś problem czy cos więc kupiłam zwykły a teraz mam zwykły w tym sulpemencie ovarin...