gosia321
Fanka BB :)
Ile te cytokiny kosztuja w Gdansku nie robiaTo moim zdaniem allo mlr jest niewiarygodne. Ale też na podstawie bodajże cytokin kierują na szczepienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile te cytokiny kosztuja w Gdansku nie robiaTo moim zdaniem allo mlr jest niewiarygodne. Ale też na podstawie bodajże cytokin kierują na szczepienia
Gratulacje kochana :*11 i 5 dnidziękuję
O kurde. Kiepsko ze tarczyca sie jeszcze do tego doklada :/Powodzenia kochane dzisiejszego dnia kciuki za wszystkie mocno zacoskam. Milego dnia ja wlasnie wysiadam do pracyoby ten dzien szybko.minal bo padam na pysk. Wczorajsza podroz z przygodami na wizyte ktora myslalam ze juz sie nie odbedzie wykonczyla mnke strasznie. Dzis wizyta u endo i pewnie zmniejszenie dawki eutyroxu bo moja tarczyca poszla sobie w nadczynnosc tsh 0.03
![]()
O kurde. Kiepsko ze tarczyca sie jeszcze do tego doklada :/
Kochana ciesze sie ze wszystko w porzadku!
Nie rozdzielili :-) Mogłyśmy swobodnie sobie rozmawiać,bo łóżka nam obok siebie dali :-)
Dziewczyny a kiedy planujecie bete??Miło było poznać [emoji847] Daj znac jaki Ci wyjdzie progesteron , bo jestem ciekawa czy tylko ja mam malutki ... 13 ng [emoji848]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Dziewczyny a kiedy planujecie bete??