dżoasia
Fanka BB :)
W piatek przy okazji wizyty zrobie. Na tym etapie na codzienna bete to juz mi zwyczajnie szkoda pieniedzy...A robiłaś może jeszcze dziś betę (tak "dla siebie"). Jeśli zaczelaby spadać to byłby dobry znak.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W piatek przy okazji wizyty zrobie. Na tym etapie na codzienna bete to juz mi zwyczajnie szkoda pieniedzy...A robiłaś może jeszcze dziś betę (tak "dla siebie"). Jeśli zaczelaby spadać to byłby dobry znak.
No to niezly rozrabiaka bedzie jak juz teraz mamusi nie sluchaJuz po prenatalnym dwa razy wchodzilam czekalismy bo dzidzia sie ulozyla glowa na dol, plecami i nie chciala pokazac Nic woec nawet plci nie znany jedziemy w poniedzialek znowu bo nawet plytki nie mamy i dr powiwdzial zebysmy przyjechali to moze bedzie lepiej wszystko i dzidzia ulozy sie juz ladnie robil mi przez brzuch i dopochwowo bo taki leniuszek co chcial zobaczyc zobaczyc zobaczyl wszystko jest dobrze w poniedzialek juz nie bedziemy placili mowil ze jedna dziewczyna przychodzila 3 dni tak bo tez sie dzidzia ulozyla najwazniesze ze jest ok wyniki z krwi za 2 tyg ale wizyte mam u ginel 28 wrzesnia to moze juz beda trzeba sie dowiadywac.To tyle
Dzisiaj jak na 4dpt to zapowiada sie niezle - beta cos rusza, progesteron ladny, wiec jest szansaDziewczyny... jestem po pierwszej wetefikacji, w sobote podali mi początkująca morule...
Beta-4
Progesteron-35,5
Estriadol- 2800
Lekarz mowi ze wyglada obiecująca... co myślicie?
Hehe maz mowi ze ma to po mnie dzidzia no coz najwazniejsze ze zobaczyl to co chcialNo to niezly rozrabiaka bedzie jak juz teraz mamusi nie slucha![]()
A jak Ty kochana sie trzymasz?Dzisiaj jak na 4dpt to zapowiada sie niezle - beta cos rusza, progesteron ladny, wiec jest szansa![]()
Hej, minęła 3 doba po moruli.Który dpt?
Dziewczyny... jestem po pierwszej wetefikacji, w sobote podali mi początkująca morule...
Beta-4
Progesteron-35,5
Estriadol- 2800
Lekarz mowi ze wyglada obiecująca... co myślicie?
Dzieki dziewczyny a czy myślicie ze neta powinna byc wyższa? Doktor mowi ze moze byc i zero bo wciąż sie implantuje.Mi też wydaje się że nie jest źle. Trzymamy kciuki![]()
Jakos sie trzymam, wqrw mi pomalu przechodzi bo juz mam pelny brzuch to i lepsze samopoczucieA jak Ty kochana sie trzymasz?