walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Już doczytałam :-) trzymamy za niego kciuki w takim razie :-))pewnie... ja juz lekarzowi przedstawilam plan co jak sie nie uda hahah, wiec on sie dziwnie popatrzyl i mowi ze idzie w dobra strone.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już doczytałam :-) trzymamy za niego kciuki w takim razie :-))pewnie... ja juz lekarzowi przedstawilam plan co jak sie nie uda hahah, wiec on sie dziwnie popatrzyl i mowi ze idzie w dobra strone.
Teraz będziemy zapladnic zamrożone oocyty.Czyt jestes juz po pick upie? Czy masz poprostu transfer Mrozaka?
Summer ,tak bralam, lekarz mowi ze polowa bety moze byc z tego ale liczy sue podobno progesteron i estriadiol na tym etapie... nie wiem juz sama
PieknieJa już po wizycie. Endo ma 12,2 czyli super. Transfer blastki 26.09.
Jem łososia i inne tłuste ryby..orzechy morele...Kurde to niedobrze. A lososia jadlas? A nasiona chia? A wino pijesz? Polecam zwiekszyc dawke do pol butelki na dobe![]()
Biorę wszystko wg zaleceń...Głowa do góry! Bierz wszystko co Ci każą i pij to nieszczęsne czerwone wino.
Ja już tracę nadzieję..Eh... nie płakać tylko niestety czekac. Orzech,wino wytrawne i mamy nadzieje ze jeszcze urośnie! :-))
Nie ma co tracić nadziei tylko spiąć poślady i walczyć dalej!Jem łososia i inne tłuste ryby..orzechy morele...
A z winem to wolę nie przesadzać...
Biorę wszystko wg zaleceń...
Mam już strasznego doła...
Ja już tracę nadzieję..
Będzie dobrze! Musi[emoji6]Jem łososia i inne tłuste ryby..orzechy morele...
A z winem to wolę nie przesadzać...
Biorę wszystko wg zaleceń...
Mam już strasznego doła...
Ja już tracę nadzieję..
Postrarm się! To chwilowe zmęczenie materiału...Nie ma co tracić nadziei tylko spiąć poślady i walczyć dalej!
W cyklu w którym miałam punkcje endo było super wcześniej też bez zarzutów... Pierwszy raz mam z nim kłopot...Będzie dobrze! Musi[emoji6]
Kurcze,ciągle czytam o tym endometrium i tak się zastanawiam- czy to przez leki do stymulacji jest takie słabe??
Nigdy nie miałam problemów z endo i tak się zastanawiam...
Mam pytanie w kwestii technicznej- nasienie facet oddaje w dniu punkcji komórek czy wcześniej i mrożą?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czy ktoras ma czas i potrafi dopisać mnie do kalendarza bo w tel nie mam aplikacji?
3 października wizyta u lekarza prowadzącego ciaze
5 kwietnia 2018 termin porodu
Bardzo dziękuję![]()