dżoasia
Fanka BB :)
Kupy nikt nie ruszyw invicie byłam u Kunickiego ale ogrom ludzi tam mnie przerwził i zmienilam klinikemoze warto wrocic do tego samego lekarza skoro pomógł?
Jasne ze przyjmiemy! W kupie razniej jak to mawiaja...
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupy nikt nie ruszyw invicie byłam u Kunickiego ale ogrom ludzi tam mnie przerwził i zmienilam klinikemoze warto wrocic do tego samego lekarza skoro pomógł?
![]()

Ja tez invicta, Kunicki- jestem bardzo zadowolona. Jedyne to, ze on jest mega zajety... i np Pick up kto inny itd. W sobo miałam transfer 4 dniowego zarodka, robiłam teraz sikany i negatyw czy jest szansa...?w invicie byłam u Kunickiego ale ogrom ludzi tam mnie przerwził i zmienilam klinikemoze warto wrocic do tego samego lekarza skoro pomógł?
![]()
Ja przy obydwu ciazach miałam negatywne sikance nawet kiedy ciąża była już potwierdzona podwójna beta. Więc szansa jak najbardziej jest! Kiedy beta?Ja tez invicta, Kunicki- jestem bardzo zadowolona. Jedyne to, ze on jest mega zajety... i np Pick up kto inny itd. W sobo miałam transfer 4 dniowego zarodka, robiłam teraz sikany i negatyw czy jest szansa...?
Pierwsza weryfikacja wczoraj, beda 4,estriadoll 2800, prog 34, druga weryfikacja sobota... no wlasnie dziwne te testy nie wiem po co mi te emocje ahhhhJa przy obydwu ciazach miałam negatywne sikance nawet kiedy ciąża była już potwierdzona podwójna beta. Więc szansa jak najbardziej jest! Kiedy beta?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Uffff, no ja juz cała w stresie... nie no czekam do soboty na druga werefikacje...Za wcześnie zdecydowanie!
Dobra dobra juz nie robmy sie takie sztywniaryJa jestem chwilowo cicho i nie chce, żebyście mnie miały za wariatke![]()
Jakby nie to ze na 99% jestes w ciazy to bym ci malego kopniaka w kostke poslala za tego sikacza dzisiaj..Pierwsza weryfikacja wczoraj, beda 4,estriadoll 2800, prog 34, druga weryfikacja sobota... no wlasnie dziwne te testy nie wiem po co mi te emocje ahhhh
Sikance oszukance! Za wcześnie na sikanca. Moze jutro idz na bete? To bedzie 6 dpt.Ja tez invicta, Kunicki- jestem bardzo zadowolona. Jedyne to, ze on jest mega zajety... i np Pick up kto inny itd. W sobo miałam transfer 4 dniowego zarodka, robiłam teraz sikany i negatyw czy jest szansa...?
Sikaniec to jeszcze mógł nie wyjść, zrób betę w piątek lub sobotę ;-)Za wcześnie zdecydowanie!