reklama

Kto po in vitro?

reklama
w invicie byłam u Kunickiego ale ogrom ludzi tam mnie przerwził i zmienilam klinike:) moze warto wrocic do tego samego lekarza skoro pomógł? :) Jasne ze przyjmiemy! W kupie razniej jak to mawiaja... :)
Ja tez invicta, Kunicki- jestem bardzo zadowolona. Jedyne to, ze on jest mega zajety... i np Pick up kto inny itd. W sobo miałam transfer 4 dniowego zarodka, robiłam teraz sikany i negatyw czy jest szansa...?

@anett96 z jednej strony pomógł ale i naraził mi się bardzo. To on stwierdził podczas usg przy pierwszej ciąży że serduszko przestało bić i zachował się wtedy tak, że mnie dobil. Mi się zawalił świat, byłam załamana itd. A on zamiast mi cokolwiek wytłumaczyć co mam robić, powiedzieć coś czy cokolwiek, to odebrał telefon od swojej mamy i przez 10 minut sprawdzał jej na Ceneo gdzie najtańsza mikrofale kupi... nie zwracając zupełnie uwagi na mnie... ale to prawda, że obydwa udane transfery wykonywał on.
A faktycznie Kunicki też był tam polecany tylko chyba on nie przyjmował w ramach ministerialnego.
A w jakiej klinice teraz się leczysz?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez invicta, Kunicki- jestem bardzo zadowolona. Jedyne to, ze on jest mega zajety... i np Pick up kto inny itd. W sobo miałam transfer 4 dniowego zarodka, robiłam teraz sikany i negatyw czy jest szansa...?
Ja przy obydwu ciazach miałam negatywne sikance nawet kiedy ciąża była już potwierdzona podwójna beta. Więc szansa jak najbardziej jest! Kiedy beta?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry