dżoasia
Fanka BB :)
Woda by ci z 5 razy wystyglaPol dnia mnie nie bylo i kyslalam ze w wannie was doczytam, a tu zonk. Nie ma opcji... bede w nocy siedziec i nadrabiać ;d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Woda by ci z 5 razy wystyglaPol dnia mnie nie bylo i kyslalam ze w wannie was doczytam, a tu zonk. Nie ma opcji... bede w nocy siedziec i nadrabiać ;d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam jak byłam tu te kilka lat temu, czytałam wpisy dziewczyn, które już miały dziecko i tak bardzo im zazdrościlam [emoji39] (pozytywnie). Doczekałam się, podobnie jak większość dziewczyn, które wtedy tu były. Niektóre z ciąż to były prawdziwe cuda. Trzeba tylko być wytrwałym, nie poddawać się, drazyc, szukać na własną rękę alternatywnych rozwiązań.Super, ze do nas wracasz! Nie ma opcji zeby kogos nie przyjac. Kazdy jest mile widziany.
I... gratulujemy synka!!! Kazda z nas marzy o takim malym cudzie![]()
o dokladnie!Stryjeczny brat szwagra mego drugiego męża
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Oooo widzisz dobrze wiedziec kochanaKoniecznie, w szpitalu zrobi Ci i kapilaroskopie i usg stawów, pobierze wycinek skóry do badania i krew.
[emoji127] 28.10.2017
Kazdy pobyt w szpitalu zglasza sie do ubezpieczyciela i to on wycenia ile i za co dostajeszAle to nie zus i nie musisz ich informować ze byłaś na l4. Zresztą czym innym jest zwolnienie z tytułu ciąży a czym innym jeśli jest szpital z racji podejrzenia nieprawidłowości np u płodu
[emoji127] 28.10.2017
Q10 jest produkowany przez organizm tylko ze od 30 roku zycia jego produkcja powoli zwalnia i trzeba sie suplementowacJa nie wierzę w te q10...
Rodzimy się z zapasem komórek jajowych i one się starzeją razem z nami...
Może jakby brać od dzieciństwa...a nie dopiero w tym wieku "starczym"
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Korzeń maca, zwiększa płodność. Ma mnóstwo minerałów i witamin.Maca? Taka zwykła? A na co to?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
a jakąś dobrą firmę polecisz?Q10 jest produkowany przez organizm tylko ze od 30 roku zycia jego produkcja powoli zwalnia i trzeba sie suplementowac