Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W grudniu/styczniu dopiero podejscie mam nadzieje ze nic sire nie przesunie. Poprzednie 3 procedury z nasieniem emka nie daly ciazyRozumiem ze u Was problem męski? I udało sie z dawca? Sorry ze dopytuje!
Moze byc i inseminacja tylko to sa mimo wszystko male szanseO wow nawet ilośc ciąż, a jak czynnik męski i dawca to inseminacja czy in vitro?
Macie rację pewnie przeżywa to na swój sposób tylko czasami jak coś palnie to aż się popłacze no a mam się nie stresować. Przeżywam to bo to ze mną coś nie tak i jego czasami głupie gadki bardzo mnie ranią.
cokolwiek nie powie lub zrobi to źle, a ja w bek że kropkowi szkodzi bo mnie stresuje. No ale jednak hormony robią swoje.W invicie wlasnie nam zabukowali tak zeby bylo dostepne jak my bedziemy podchodzic i nikt do tego momentu nie korzysta z tego samego dawcyU nas kilka par jednocześnie może korzystać z tego samego dawcy. Jak my wybieraliśmy 4 mies temu to nie znaczy że nadal jest dostępny
Nam od razu zasugerowali in vitro
Ehh... O tym nie pomyślałam
Mój m ma już syna 16 letniego z poprzedniego związku, ale bardzo chciałby znowu byc tatą. Problem to moja hiperprolaktynemia, niedrożny jajowód, zespół LUF czyli niepekajace pęcherzyki, a tym samym brak naturalnej owulacji i wrogi śluz.Jakby tego było mało, rośnie mi mięśniak dlatego pośpiech jest tu wskazany.A jaki kochana u Was problem? Dojrzałe ojcostwo Sexy!
Cudne zdjecie!!!733gramy szczęścia [emoji7]![]()
---24tc---