Szczescie1986
Fanka BB :)
4 października mam test i czekamAha... a kiedy planujesz robic bete?
Żaden sikacz mnie nie przekona,a już we wtorek idę do pracy. Co ma być to będzie
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
4 października mam test i czekamAha... a kiedy planujesz robic bete?
Wcześniej dostawałam progesteron teraz nic
Może ja ne jestem zbyt mądra, ale mnie w tej sytuacji właśnie to przeraża najbardziej :/Niby im więcej dzieci tym pewniej, ale z drugiej strony większe ryzyko że się rodzeństwo w przyszłości spiknie.
to zycze oby byl poztywny!!4 października mam test i czekam
Żaden sikacz mnie nie przekona,a już we wtorek idę do pracy. Co ma być to będzie
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny miałam te badaniaNo właśnie nie mam na tym badaniu morfologii, może coś jeszcze zostało w klinice i nie odebrałam, sprawdzę przy najbliższej okazji. I pogadam o tych dodatkowych badaniach ;-)
Sama sobie też tego życzę. Jak mnie szlak trafia jak widzę,że moje znajome spodziewają się dzieckato zycze oby byl poztywny!!
Też tak miałam po transferze... ;-)A ja juz życzę miłego dnia, od 6 oczy jak 5 zł .....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak ostatnie moje dwa wczoraj podaneTak myślałam ze jesteś za granica. A to były mrożaki teraz podane ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
3 dnioweMyśl pozytywnie, nie poddawaj się a moze ten 5 będzie najszczesliwszym dniem. Kiedy plnujesz robić betę ile dniowe miałaś podane zarodki?