hope322
Fanka BB :)
Sie okaze jak jutro albo po jutrze sikne jeszcze raz haahha. Lezal ze 3,5h takze jestem swiadoma, ze ten wynik jest niewazny.Myślę że coś jest na rzeczy :-) A ile on leżał na tej wannie bez opieki?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sie okaze jak jutro albo po jutrze sikne jeszcze raz haahha. Lezal ze 3,5h takze jestem swiadoma, ze ten wynik jest niewazny.Myślę że coś jest na rzeczy :-) A ile on leżał na tej wannie bez opieki?![]()
Co to jest?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Scretching można robić chyba nawet co cykl. Czyli tak jak myślałam dr G kazał Ci sprawdzić immunologię??Czy któraś z Was miała drugi raz robiony scretching?
Ja jestem po wizycie i trochę mnie zaskoczyło podejście lekarza... najpierw decyzja o scretchingu i zastosowaniu innego protokołu a później zmiana i badania immunologiczne z konsultacją a potem procedura...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Co to jest?
To musze kupicTabletki wspomagajace zagbiezdzenie zarodka :-)
A ja myślę, że to bardzo dobry znak. Po ostatniej mojej inseminacji, dzień przed betą zrobiłam sikacza. Wyszła jedna kreska i test wyrzuciłam. Ale za parę godzin coś mnie podkusiło i wyciągnęłam go z kubła. Była widoczna druga kreska, taka jaśniutka, ale była. Na drugi dzień robiłam badanie z krwi i uwaga-beta była 11. Także ja nie jestem taka przeciwna sikaczom bo mnie jeszcze nigdy nie zawiodły (najlepsze dla mnie to te z Netto). Niestety była to biochemiczna ciąża. Ale myślę, że coś jest na rzeczy.Sie okaze jak jutro albo po jutrze sikne jeszcze raz haahha. Lezal ze 3,5h takze jestem swiadoma, ze ten wynik jest niewazny.
A nie mówiłam że niezłe z nas wariatki?To musze kupic

Teraz to muszę szukać u siebie w aptekach albo ściągaćA nie mówiłam że niezłe z nas wariatki?
To tak zamiast nowej pary butów![]()
Może rzeczywiście masz rację, że lekarze mówią ok a ja muszę wziąsc raczej wszystko w swoje rece
Serio wklejalam????W Irlandii mieszkają . Co do badań to takim "guru " wiedzy dla mnie jest @annemarie jakiś czas temu wklejała tu taka listę co dokładnie badać . Kochana jak czytasz to proszę wklej ja jeszcze raz jak możesz . Porównaj sobie co miałaś robione . Może faktycznie nie wiele trzeba a biedna się psychicznie wykańczasz.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A skąd jesteś? Ponoć w aptekach można je dostać tylko na Śląsku...Teraz to muszę szukać u siebie w aptekach albo ściągać