Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Wiele kobiet nic nie czuje[emoji6]I jak się czujesz? Przeszło coś? Jak nie to jedź jutro do gina na wszelki wypadek.
Ja mam dziś gorszy dzień. Zaczynam się bać że się nie udało. To 5dpt i nic nie czuję. Nie mam pojęcia co będzie i zaczynam się bać tej bety.
wzielam nospe magnez i przeszlo, cmi mnie lekko ake juz nie porownanieI jak się czujesz? Przeszło coś? Jak nie to jedź jutro do gina na wszelki wypadek.
Ja mam dziś gorszy dzień. Zaczynam się bać że się nie udało. To 5dpt i nic nie czuję. Nie mam pojęcia co będzie i zaczynam się bać tej bety.
Ach kochana uroki ciąży... Ja mam bóle różnego rodzaju od samego początku ciąży...wzielam nospe magnez i przeszlo, cmi mnie lekko ake juz nie porownanie
Bardzo dobra książka, też ją kiedyś czytałam.Czytam Swiat bez konca (autor Ken Follet) nawet mi sie podoba i juz koncze. Jest jeszcze pierwsza czesc Filary ziemi ale moja prywatna biblioteka jej nie posiada do wypozyczeniaNie polecam ciezarnym hihi bo po pierwsze duzo tu lozkowych sytuacji ktore rozbudzaja wyobraznie a ze wy niektore w celibacie to same wiecie... a po drugie troche drastycznych scen opisanych szczegolowo np obdzieranie ze skory zywcem. Akcja w XIV wieku.
Ooo matko ale mnie tu nie byłoOstatnio bylo tu na forum cos o winie i jakichs imprezach... hmmm @zylwia dziewczyny sie z nas nabijaly a tu paaa jakie maja zapasy!!! I czlowiekowi chcica przyszla...
Ja też prawdopodobnie szykuję się na kolejną procedurę w pażdziernikuSuper No to szykuje sie ciekawy październik [emoji3] ile nasz już jest? Napewno my dwie - kto jeszcze?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom