reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja tez czytam nawet czasem nie nadązam tyle jest wiadomosci..dla mnie najgorsze jest cała procedura tego in vitro szczegolnie ze papiery mam w jezyku niemieckim i troche ciezko jest zrozumiec lekarke ktorza rzuca jakimis nazwami ktorych totalnie nie znam... jestem zielona czytam troche na necie ale wiadomo polska procedura troche rozni sie z niemiecka,ahh ciezko ..jeszcze ciagle musimy walczyc z mezem o jego leczenie..czlowiek dopiero teraz zdaje sobie sprawe ze pieniadze to nie wszystko ...
Mega silna z Ciebie Kobitka!!

pytam bo sama w novum zaczełam w piątek leczenie :)
TO kciukasy Kochana, pisz nam na bieżąco co i jak :)

Dzięki wielkie i również życzę powodzenia, a przede wszystkim upragnionej ciąży :-) :)
Będę relacjonowała na pewno przebieg całego leczenia kiedy się już zacznie :tak:
Daj znać co i jak w trakcie podejścia bo jestem ciekawa jak to wszystko wygląda, a moja wizyta dopiero w listopadzie :sad:

OmG dziewczyny wzięłam ostatni zastrzyk! Ovitrelle. Powiem tak: wiem dlaczego te zastrzyki na nic się bierze. Lekarz kazał mi zrobić zastrzyk dziś o 12 150 menopuru to chodziłam taka wystrzelona, cały czas mi się w głowie kręciło.
Ale nie mogę uwierzyć, ze to już, tyle czekałam na to i nadeszło :tak:
Jutro punkcja?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tak czytam właśnie co tam naskrobalyscie przez te dwa dni co mnie nie było i w sumie ja też mam stwierdzoną ta niepłodność "idiotyczna" ( tak sobie mówię bo mi łatwiej:P ) i czytam o tych komórkach NK i chyba muszę to zrobić . .. powiedzcie mi jak wygląda to badanie czy zrobię je w każdym laboratorium ? To jest badanie z krwi? Wiem że mogę poczytać na necie ale wolę wasze rady :* muszę powtórzyć badanie nasienia żeby mieć świeże wyniki bo bierze mój M witaminki polecone od prof. @dżoasia haha :p :D ... coś doradzacie żebym jeszcze zrobiła ? Wizyte mam 25 października w nowej klinice i chce dorobić jakieś badania żeby nie musiec dlugo czekac i zaczac DZIAŁAĆ :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry