dżoasia
Fanka BB :)
Kochana teraz juz na nic nie masz wplywu. Mozesz sobie pomoc tylko dobrym nastawieniemPonieważ do Łodzi mam jakieś 500 km. A nie chce zarywać nocki w samochodzie i się denerwować, ze coś się stanie i nie dojadę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana teraz juz na nic nie masz wplywu. Mozesz sobie pomoc tylko dobrym nastawieniemPonieważ do Łodzi mam jakieś 500 km. A nie chce zarywać nocki w samochodzie i się denerwować, ze coś się stanie i nie dojadę.
Ja widzęOj Gosinka dzisiaj pierwsza a ja musiałam poczekać i dać szanse kresce .... co sadzicie?
![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ponieważ do Łodzi mam jakieś 500 km. A nie chce zarywać nocki w samochodzie i się denerwować, ze coś się stanie i nie dojadę.
Jest już mocna kreska. GratulujęZobacz załącznik 823572 Testowanie dzien 3. Dzisiaj kreska juz bardziej widocza ale czekam jeszcze na taka "tlusta"moze jutro sie pokaze
![]()
Ja też nie miałam plamienia ani żadnych innych objawów także głowa do góryJa od wujka już pożyczyłam na całą procedurę, pożyczek mamy co niemiara już bo jeszcze hipoteczna na dom i na auto jak nie wiedzieliśmy że będzie in vitro. Mąż mnie pociesza że przecież od początku wiedziałam że przecież nic jeszcze nie wiadomo i że nawet jak się nie uda to przecież od początku wiedziałam że często się nie udaje od razu i że będziemy próbować ale ja tak się boję
Gratuluję dziewczyny!!! Super wieści!!! Przypomnijcie proszę który dpt iludniowego zarodka i które Wasze podejście?
U mnie dziś 6dpt trzydniowego zarodka więc na test raczej za wcześnie. Coraz bardziej się boję... Mam nadzieję że należę do tych przypadków które nie mają plemienia implementacyjnego i stąd brak śladów jakichkolwiek...
No to wybieramy kiedy, pracujecie dziewczyny?? Może najbliższy weekend albo jakiś dzień po tym weekendzie??pewnie ze tak![]()
I co, i co??Dzien dobryZrobilam sikacza kolo 6. Wyszedl negatywny, zostawilam go na wannie i teraz chcialam wyrzucic i zobaczylam blada druga kreske. Myslicie, ze wynik po takim czasie jest juz niewazny? Dzisiaj jest dopiero 5dpt ale nie moglam sie powstrzymac, zeby nie siknac
Teraz chyba powtorze w poniedzialek.