dżoasia
Fanka BB :)
Kochana teraz juz na nic nie masz wplywu. Mozesz sobie pomoc tylko dobrym nastawieniemPonieważ do Łodzi mam jakieś 500 km. A nie chce zarywać nocki w samochodzie i się denerwować, ze coś się stanie i nie dojadę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana teraz juz na nic nie masz wplywu. Mozesz sobie pomoc tylko dobrym nastawieniemPonieważ do Łodzi mam jakieś 500 km. A nie chce zarywać nocki w samochodzie i się denerwować, ze coś się stanie i nie dojadę.
Ja widzęOj Gosinka dzisiaj pierwsza a ja musiałam poczekać i dać szanse kresce .... co sadzicie?
![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ponieważ do Łodzi mam jakieś 500 km. A nie chce zarywać nocki w samochodzie i się denerwować, ze coś się stanie i nie dojadę.
Jest już mocna kreska. GratulujęZobacz załącznik 823572 Testowanie dzien 3. Dzisiaj kreska juz bardziej widocza ale czekam jeszcze na taka "tlusta"moze jutro sie pokaze
![]()
Ja też nie miałam plamienia ani żadnych innych objawów także głowa do góryJa od wujka już pożyczyłam na całą procedurę, pożyczek mamy co niemiara już bo jeszcze hipoteczna na dom i na auto jak nie wiedzieliśmy że będzie in vitro. Mąż mnie pociesza że przecież od początku wiedziałam że przecież nic jeszcze nie wiadomo i że nawet jak się nie uda to przecież od początku wiedziałam że często się nie udaje od razu i że będziemy próbować ale ja tak się boję
Gratuluję dziewczyny!!! Super wieści!!! Przypomnijcie proszę który dpt iludniowego zarodka i które Wasze podejście?
U mnie dziś 6dpt trzydniowego zarodka więc na test raczej za wcześnie. Coraz bardziej się boję... Mam nadzieję że należę do tych przypadków które nie mają plemienia implementacyjnego i stąd brak śladów jakichkolwiek...
No to wybieramy kiedy, pracujecie dziewczyny?? Może najbliższy weekend albo jakiś dzień po tym weekendzie??pewnie ze tak![]()
I co, i co??Dzien dobryZrobilam sikacza kolo 6. Wyszedl negatywny, zostawilam go na wannie i teraz chcialam wyrzucic i zobaczylam blada druga kreske. Myslicie, ze wynik po takim czasie jest juz niewazny? Dzisiaj jest dopiero 5dpt ale nie moglam sie powstrzymac, zeby nie siknac
Teraz chyba powtorze w poniedzialek.