reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam dwa takie skarby i rzeczywiście chyba one najbardziej czują co przeżywam. Według opisu co dzieje z zarodkiem to w zasadzie jeśli wszystko dobrze to dopiero jutro powinien zacząć produkować betę więc nie wiem co robić. A to moje skarby które też czekają na dzidziusiaZobacz załącznik 823734
Cudne!! [emoji7]
To ja bym poczekala dla spokoju i zrobila bete w czwartek! Bedzie pozytywna zobaczysz Twoj kropek od poczatku pokazal ze jest silny i waleczny[emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

to super! polska służba zdrowia dba o nas jak żodyn!
jak sie nie przekręcę to dopiero w czw idę go mojego bo jutro ani dzisiaj go nie ma :(
Ja bym na twoim miejscu wróciła do tego babsztyla i pokazała jej betę i zapytała czy długo z taka rosnąca beta mam chodzić do wuja to sie w głowie nie mieści ja z taka beta to byłam operowana bo ciąża była w jajowodze a krwawienia miałam jak na okres to nie jest śmieszne co oni sobie kur%÷ myślą

Ja bym na twoim miejscu wróciła do tego babsztyla i pokazała jej betę i zapytała czy długo z taka rosnąca beta mam chodzić do wuja to sie w głowie nie mieści ja z taka beta to byłam operowana bo ciąża była w jajowodze a krwawienia miałam jak na okres to nie jest śmieszne co oni sobie kur%÷ myślą
szczerze to w du*ie ją mam, już tam więcej nie pójdę... teraz niech mi dr wystawi skierowanie nie na łyżeczkowanie tylko na laparoskoię z podejrzeniem pozamacicznej... i może jak dopisze, że pilne to się ktoś zainteresuje... qrwa nie mam siły sie prosić o łaskę więcej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry