reklama

Kto po in vitro?

reklama
agapl13- nic sie kochana nie martw wszytsko jest okej :)

jakie mialas objawy po transferze ?

napierajka-niby tak ale to stresujace :) jak nic nie rosnie niema sie objawow ani nic :D

Ostatnia edycja:
joweg ja też nie mam objawów. wyluzuj dziewczyno sama się nakręcasz coraz bardziej a to nie wpływa dobrze na ciebie ani na maluszki. odpręż się i poczekaj- już tyle przeszłaś to i tą chwilkę do betki też wytrzymasz. Przytulam cię moocno:*:happy:

Dzieki Joweg, nie wiem co o tym sadzic, rozne sa wypowiedzi na forach.Dlatego szybko przylecialam do Was.

Dziewczyny maja racje Joweg nie doszukuj sie obiawow. Ja tez wielkich obiawow nie mialam. Lekkie bole brzucha i to bardzo rzadko oraz 2 czy 3 razy wieczorne bole glowy. Na dodatek mialam krwawienia 4 dni.

agapl13- uspokoilas mnie tymi bolami glowy , to czekam cierpliwie do jutra i do srody :) ale krwawienia nie sa zawsze przy implantacji nie ?

lolitka- 2 babelki jeden B8 i drugi C7 :) moje dwie nadzieje :)

anioleczek- tule tule i jeszcze raz tule :) co ja bym bez was zrobila:)

agapl - mala brunatna plamka się nie przejmuj. Moze być od progesteronu nawet

last time - posikałam się, emek się prawie udławił a teściowa popluła monitor jak kawal im przeczytałam.

last time - posikałam się, emek się prawie udławił a teściowa popluła monitor jak kawal im przeczytałam.

Cieszę się niezmiernie,chociaż muszę przyznać,że poważnie zaczynam się zastanawiać czy kontynuować tą powinność ;),bo z tego co czytam,to zaczyna to być normalnie niebezpieczne a ja absolutnie nie chcę mieć nikogo na sumieniu ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry