reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem po badaniu.

Mamy sie dobrze, obie. Rośniemy jak na drożdżach i chyba aż za dobrze. Jutro 29tc a Żywia waży 1,7kg... Pytałam jakiej wagi urodzeniowej mam się spodziewać więc lekarz powiedział, że jeśli dalej będzie przybierać w tym tempie to... 4,5 :D:D:D Ale mam się nie przejmować, bo na razie jest ułozona główką w górę i jeśli szybko się nie przekręci to póxniej nie bedzie miała miejsca, więc raczej cc :D:D:D

No ogólnie to się trochę zestrachałam :)

reklama
Jestem po badaniu.

Mamy sie dobrze, obie. Rośniemy jak na drożdżach i chyba aż za dobrze. Jutro 29tc a Żywia waży 1,7kg... Pytałam jakiej wagi urodzeniowej mam się spodziewać więc lekarz powiedział, że jeśli dalej będzie przybierać w tym tempie to... 4,5 :D:D:D Ale mam się nie przejmować, bo na razie jest ułozona główką w górę i jeśli szybko się nie przekręci to póxniej nie bedzie miała miejsca, więc raczej cc :D:D:D

Uuoo to niezle malenka!! :) czym ty ja karmisz??:) a zdjecie masz masz???

Jestem po badaniu.

No ładnie...:)

Dzisiaj się dowiedziałam że żona kuzyna jest w ciąży...
Znają się 14 miesięcy a od dwóch miesięcy są po ślubie...nie wszyscy mają tak pod górkę jak my...
Lubię ich i cieszę się z ich szczęścia ale zrobiło mi się przykro...

Mnie się wczoraj 9 letnia bratanica zapytała czy w końcu będę miała dzieci. Myślałam że mi serce pęknie :(
Dzieci są bardzo bezpośrednie... Nie wiem czy Wam kiedyś pisałam ale dzieci mojej siostry Z 7lat i J 5 latek.... Stwierdzili że pora u mnie na dzidziusia..

To była chyba środa...
Z ciociu kiedy będziesz mieć dzidziusia..
Ja... Mówię jej spokojnie że kiedyś na pewno będzie
Na to Z: to może jutro?
Ja że to tak nie działa i że trochę to trwa.... Więc na jutro nie da rady
Na to J : ale na niedzielę to już chyba zdążysz....
Padłam

reklama
Do góry