• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
dobrze Ci powiedzieli, lepiej powtórzyć i mieć spokojne sumienie. Ciężko znieść porażkę, ale wiesz, że zrobiłaś wszystko co mogłaś. Trzeba próbowac dalej. Obstawiam, że następna procedura da wam dużo lesze efekty, upragnione szczęście i tyle mrozaków, że będziesz rodzic przez 10 lat;]

Spędzaj jak najlepiej z nim ten czas a co ma byc to i tak juz będzie ale niech wie że kochasz go mimo wszystko a Kiedy masz następne podejście i czy wgl masz szansę na kolejne ?
tak mam 25 komorek mrozaki a maz ma 15tys mrozakow :) teraz 9 mam miec scraching i w listopadzie kolejne podejscie ... troche to kosztuje bo za kazdy crio 350euro plus leki ale musimy dac rade...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry