reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Marcikuk super wieści,że z maluszkami wszystko ok!
Miliaa nie martw się tym,że masz jeszcze jakieś resztki krwi, bierzesz silne leki i być może organizm tak właśnie zareagował, to nic niepokojącego-ja chyba też tak miałam,że niby się skończył a jeszcze na papierze jakieś nitki resztówek były.
Aduś16 wszystko jest ok, betka ładnie przyrasta, po prostu u Ciebie zagnieżdżenie trochę później nastąpiło. Wkurzył mnie ten lekarz,że przez tel. gada Ci o ciąży pozamacicznej i straszy:eek:..trzymam kciuki,ale myślę,że wszystko będzie ok.
Agapl supcio,że już za miesiąc możesz przystąpić do crio!! Nie martw się,że to przez endometriozę-ja też ją mam i nigdy nie leczyłam i nie miała wpływu na zagnieżdżenie. Czasami macica jest niedostatecznie przygotowana na przyjęcia zarodka lub zarodek był słabiutki-może być wiele przyczyn, wierzę,że następne podejście będzie strzałem w 10!!
Lola co u Ciebie słychać?Kiedy następne USG?

U mnie znowu pojawiły się bóle brzucha, od paru dni mnie ciągnie w dole i drętwieje-mam nadzieję,że to tylko rozciąganie więzadeł a nie coś niepokojącego...

reklama
Gieniek, myslisz, ze to moze byc za miesiac? Ja nie bardzo umiem sobie to teraz wszystko obliczyc. Musze najpierw dostac @ a jak znam zycie skoro ma przyjsc , to bedzie kaprysic. Boje sie, zeby nie przypadlo crio na sierpien bo wtedy labo w szpitalu ma wakacje. Zarodek byl najladniejszy a macica nie wiem, edno mialam 13mm.
Teraz pojedziemy po dwa maluszki. Mam nadzieje,ze sie db rozmroza i beda sie db dzielic i moze wreszcie szczesliwie tym razem do Was dolacze.
Te Twoje bole, to na 100% wijace sie, cieplutkie gniazdko dla dzieciatek. ;) Buziaki

Agapl - bardzo mi przykro!!!!!!!!!!! Kurcze, nie tak miało być - maj mioał być szczęśliwy dla nas wszystkich!!!

.
Dziewczyny, przepraszam, że dawno nie zagladałam, ale mało czasu było. w niedzielę miałam plamienia brązowe, ale na szczęście ktrótkotrwałe - w poniedziałek było już czyściutko :-)
Wczoraj mieliśmy nasze pierwsze USG i..................................... będą bliźniaki!!!!!!!! Widzieliśmy 2 piękne nieśmiałe jeszcze serduszka!! Cudowny widok - nie do opisania, chociaż mam niedosyt, że dr nie pozwolił dłużej na nie popatrzeć... Życzę takiego widoku Wam wszystkim!!!!!!!!!
Kciuki za testujące!!!

Magdusia...dziekuje kochanie z slowa wsparcia.. :* jutro juz czwartek to pojade do szefa i zapytam jak to jest naprawde...moze te moje leki maja jakis sens i bedzie ok. w sumie wiele zalezy wlasnie od szczescia, a ja wierze, ze to szczescie w koncu do mnie przyjdzie...

gieniek...wiem kochana, ze to moze nic, i tak pewnie jest, dobrze, ze jutro jade juz na wizyte to o wszystko sie wypytam....dzis tez jade do wwy, nawet myslalam, zeby dac ci wczesniej znac bysmy sie spotkaly, ale jade tam na kosultacje i kurde, jedna mam o 11 a nastepna o 17, wiec nawet nie zawracalam ci glowy...
a ty sie martwiswz bolami, a moze ty po prostu masz kolejny termin @ i boli cie wlasnie dlatego?? hmmm...? tak moze cie bolec jeszcze przez jakies kilka "cykli"... a kiedy masz kolejny scan?
last time, joweg...dawajcie tesciory, bo ja zaraz wyjezdzam a chcialam uslyszec jakies dobre nowiny!:tak:
agavva...serdecznie ci gratuluje kochana!! teraz juz wiesz na 100% ze blizniaki, super! dawaj w takm razie fluidki!!:-D

Miliaa wierzę,że szczęście do Ciebie przyjdzie-nie ma innej opcji-myślami jestem z Tobą
agavva ale fajnie-kolejne blizniaki na forum-serdecznie gratuluję dwóch serduszek-tak tak racja piękny widok zobaczyć serducho na usg.
Wierzę,że niedługo każda z dziewczyn starających się na forum dozna tego uczucia:tak:

Agavva - super widoczek prawda? Gratuluje ci serdecznie i witaj wsrod kombajnow

Gienek - te bole brzucha to raczej nic strasznego. Mnoe tez jeszcze czasem dopadaja. Mysle ze to nasza macica sie rozciaga.

Adus - jestem dobrej mysli co do twojej betki. A na jakiej podstawie lekarz stwierdzjl ciaze pozamacziczna? Przeciez scanu nie mialas. Sam jest jakis pozamacicny. Niech sie do roboty wezmie a nie ludzi straszy

Agavva, ogromnie sie ciesze,ze na forum pojawily sie kolejne blizniaki. Gratuluje!!! Oczywiscie lapie mocno i wkladam do kieszeni Twoje fluidki :tak:
Miliaa, wierze rowniez, ze szczescie sie do Ciebie usmiechnie. Przypomnij mi prosze, bo skleroza doskwiera. Teraz akcja: stymulka? Tak?

reklama
agapl...dzieki, ze wierzysz we mnie :-) ja teraz jestem na "levelu" stymulacji gonapeptylem (mam dlugi protokol), w czwartek jade na pierwsze usg wtedy pewnie juz dostane cos na wzrost pecherzykow...:tak: o ile teraz jest wszystko ok...zobaczymy...

czy ktos jeszcze procz mnie bedzie transferowac sie w czerwcu? sama mnie zostawicie?

Do góry