AlicjaIS
Zaciekawiona BB
Wiadomo kiedy masz nastepny transfer? Ile kosztuje?zespol policystycznych jajnikow.. no tak trzeba czekac moze uda sie nastepnym razem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiadomo kiedy masz nastepny transfer? Ile kosztuje?zespol policystycznych jajnikow.. no tak trzeba czekac moze uda sie nastepnym razem...
Mi transfer przeprowadzi dr. Makowska ta sama co od niedawna mnie prowadzi. Mam nadzieję że mimo mniejszej sławy od Radwana będzie miała szczęśliwą rękęDr Paweł Radwan mi powiedział, wieczorem o tej samej porze. To się cieszę, ze Ciebie uspokoiłama wiesz kto będzie Ci robił transfer?
Dziś robiłam betę.Niestety wynik poniżej 1 nie pozostawia złudzeń.Nadzieja się skończyła.Nie mam już mrożonych zarodków,ani pieniedzy na kolejną procedurę.Moje starania o dziecko kończą się porażką po raz trzeci.Tak się nieszczęśliwie złożyło,że dziś miałam też wizytę u onkologa i w lewej piersi mam ogromną torbiel,którą trzeba ewakuować czym prędzej,bo nie ma szans na to,że sama się wchłonie.Lekarka szuka mi miejsca na chirurgii onkologicznej.Nie mam sił na nic.
Trzymam kciukiMi transfer przeprowadzi dr. Makowska ta sama co od niedawna mnie prowadzi. Mam nadzieję że mimo mniejszej sławy od Radwana będzie miała szczęśliwą rękę![]()
Wole poczekac bo jak znowu w szpitalu nic nie zbadaja przy polowkowym to znowu trzeba bedzie tam sie umówić.Dla swiadomosci ze wszystko jest w porzadku, to te 190f to pestkaa plec bedzie mila niespodzianka moze na nastepny raz
![]()
Bardzo mi przykro kochanaDziś robiłam betę.Niestety wynik poniżej 1 nie pozostawia złudzeń.Nadzieja się skończyła.Nie mam już mrożonych zarodków,ani pieniedzy na kolejną procedurę.Moje starania o dziecko kończą się porażką po raz trzeci.Tak się nieszczęśliwie złożyło,że dziś miałam też wizytę u onkologa i w lewej piersi mam ogromną torbiel,którą trzeba ewakuować czym prędzej,bo nie ma szans na to,że sama się wchłonie.Lekarka szuka mi miejsca na chirurgii onkologicznej.Nie mam sił na nic.
Nie przepraszaj... wyżaliłaś się i powinno Ci być lepiej. Najlepiej to umów się z koleżankami i zrob to co mążPrzepraszam ale musiałam się wygadać