Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.
Wiesz, rozumiem w pracy ale w rodzinie i to jeszcze babcia. No masakra. Taka plotkara ma 80 lat w tym wieku już by się wstydziła.A czy Tobie na transfer zapraszali męża żeby był przy tym? Bo słyszę że w innych klinikach tak jest a do mnie M nie prosili
Ja jak byłam na dwóch laparoskopiach to poszła plota w pracy że w ciąży jestem a ja się właśnie wtedy dowiedziałam że tylko in vitro mi zostaje. Więc zajebiście się czułam jak Ci plotkarze potem pytali czy to prawda że w ciąży jestem. Dobrze że w moim dziale ludzie wiedzieli że miałam dwie operacje i zanim wróciłam starali się jak najwięcej odkręcić...
Czesc.Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.

Nie. Nie ma takiej mozliwosciA czy Tobie na transfer zapraszali męża żeby był przy tym? Bo słyszę że w innych klinikach tak jest a do mnie M nie prosili
Ja jak byłam na dwóch laparoskopiach to poszła plota w pracy że w ciąży jestem a ja się właśnie wtedy dowiedziałam że tylko in vitro mi zostaje. Więc zajebiście się czułam jak Ci plotkarze potem pytali czy to prawda że w ciąży jestem. Dobrze że w moim dziale ludzie wiedzieli że miałam dwie operacje i zanim wróciłam starali się jak najwięcej odkręcić...
Trzymamy kciuki z calego sercaCześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.
Mój mógł sobie zdecydować czy chce być czy nie. Oczywiście był.Nie. Nie ma takiej mozliwosci
Czesc.Powodzenia! Napisz cos wiecej o sobie
![]()
Witaj! To wasze pierwsze podejscie? Trzymamy kciuki, daj znac jutro jak poszlo!Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale Was podczytuję od pewnego czasu. Jutro idę na betę, mam nadzieję, że się uda.