• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Nie czas teraz na dołowanie. Musisz być teraz silna, nie martwić się, przynajmniej ograniczyć to do minimum. No i wczoraj czytałam tu coś o wodzie u Ciebie... a to z tego co zaobserwowałam to dobry znak :-)
dzisiaj też trochę ze mnie leciało, czułam się tak jakbym się posikała w majtki, nie ma tego dużo i nie leci cały czas, ale coś jest. Mam nadzieje, że ten 3dniowy świeżaczek najwyższej klasy zostanie ze mną ;)

reklama
dzisiaj też trochę ze mnie leciało, czułam się tak jakbym się posikała w majtki, nie ma tego dużo i nie leci cały czas, ale coś jest. Mam nadzieje, że ten 3dniowy świeżaczek najwyższej klasy zostanie ze mną ;)
tez tak mialam, niby to normalne jest..niestety w naszym przypadku sie nie udało..ale za Ciebie 3mam z moim M mocno kciuki[emoji8]

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zadnych... poza tym ze w majtkach naprawde czysto od wczoraj :) a reszta wsio tak jak bylo- ksiazka, lozko, koldra, forum i ja:D
Troche jednak zaczynam miec cykora przed jutrem i sroda... niby jestem przygotowana na kazda ewentualnosc i raczej przewiduje zakonczenie szpitalem ale i tak wiem, ze bedzie przykroooo... :(
glowa do gory, moze jednak bedzie na +[emoji4] !!
3mamy mocno kciuki za Ciebie[emoji8]

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zadnych... poza tym ze w majtkach naprawde czysto od wczoraj :) a reszta wsio tak jak bylo- ksiazka, lozko, koldra, forum i ja:D
Troche jednak zaczynam miec cykora przed jutrem i sroda... niby jestem przygotowana na kazda ewentualnosc i raczej przewiduje zakonczenie szpitalem ale i tak wiem, ze bedzie przykroooo... :(
a to dlatego ze dodatkowa nadzieja sie pojawila w miedzyczasie :) trzymam kciukasy zeby to był happy end :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry