reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Aduś - wielkie gratulacje :-) Ależ nas tą betą mile zaskoczyłaś :tak::tak::tak: Piękny wynik - kolejne bliźniaki jak nic się szykują:-)

Katee
- bardzo mi przykro,naprawdę :-:)-:)-(. Tak się dzień radośnie zaczął i myślałam,że do końca będą już tylko same pozytywne wiadomości. Ciężko pocieszyć drugą osobę w takiej chwili,bo żadne słowa nie ukoją bólu. Przytulam Cię mocno w swoich myślach.

reklama
Dziewczynki dzięki za ciepłe słowa :)
Dzwonił lekarz, mam odpoczac 2-3 miesiace i przyjechac na krótki protokół w 2-3 cyklu. Może wiecie ile trwa ten krótki protokół i czy muszę być na miejscu w klinice?

wiecie co wzielam wczesnije 4 tabletki dopochwowo progesteornu i dwie pozniej troche doustnie i kurcze scielo mnie tak w pare minut ze szok _:( to moze byc przez progesteron ?

Katee, krotki protokol to w ciagu 14 dni sie zamyka. (to teoria, bo ja mialam dlugi). Odpocznij i zregeneruj teraz organizm i sily.
Mnie zostaly 4 mrozaczki.

My z Joweg faktycznie razem w listopadzie i teraz w maju zaliczylysmy porazke :(

Joweg, Aniołeczek, Katee- bardzo mi przykro, tulę mocno i życzę sił do dalszej walki.....

Agapl- qrcze Tobie nawet nie wiem co napisać:zawstydzona/y:, przecież miało być tak pięknie i do przodu!!!!!!Tulę Cię bardzo mocno!!!!!!

Joweg- ja jeszcze mam nadzieje, ze ta beta Ci podskoczy tak jak w przypadku Adus.
Jeśli jednak nie to kochana nie zalamuj sie i myśl pozytywnie bo jesteś bardzo młoda, macie z mężem dobre wyniki i macie jeszcze dużo czasu. A ja mam coś przeczucie , ze niedługo nam na forum napiszesz ze udało sie naturalnie . Takich przypadków jest pełno tylko musicie postarać sie jakoś odciąć myśli o planowaniu dzidzi , wybrać sobie jakis inny cel, wyjechać na urlop i zrelaksować sie i kto wie moze u Was to kwestia blokady w psychice... Trzymam kciuki.

lola216- naturalnie nie mamy szans :(brak plemnikow :(

naprawde myslisz ze mam jeszcze szanse ? z takim progesteronem i esradiolem ? niechce se robic znowu nadziei, w piatek bedzie wiadomo :)

jutro rano ide na ta hcg, w piatek wezme wyniki a we wtorek sypne im w klinice :bo ostatecznie ostania bete mam robic we wtorek

Ostatnia edycja:
jejku dobre wiesci ze zlymi sie przeplataja dzis...kurde...
joweg,katee....bardzo mi przykro moje kochane...trzymajcie sie dalej mocno i pokazcie, ze jestescie silne babki i sie nie poddajecie!!:tak: buziakuje do was i sciskam mocno :*
Adus...kochanie tobie z kolei gratuluje z calego serca, jestes normalnie jedyna mila wiadomoscia dzis! gratuluje, przetrwalas wszystkie niepowodzenia to teraz musi byc juz dobrze i ja w to wierze!!:tak:
Jo.M. jak tam sie czujesz po IUI? wszystko gra i buczy? kiedy testujesz? ja juz &&&&&&&:tak:

jejusku ja jutro wizyta, po takich wiadomosciach dzis to az boje sie jechac...ale musze dac rade, za daleko zaszlam, zeby teraz sie glupio poddawac..!

reklama
miliaa - ty nawet tak nie pisz, nie wolno sie poddawać.

sylha - właśnie wczoraj się zastanawiałam co u was bo dawno nie zaglądałaś. Jak się czujecie?? Anioleczkowa jeszcze nie testowala

Do góry