reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dżoasia mam tak samo, ciesze sie ale to dlatego ze kolejny dzien minal i jestem dzien blizej zeby przytulic mojego bobaska. i tez nie moge sie doczekac zastrzykow , ja biore o 22, a pamietam ze po pierwszej nieudanej probie brakowalo mi tych zastrzykow, dodam ze wczesniej sie balam :) taki ten los przewrotny
Tez miałam takie podejście coraz bliżej celu.

reklama
niee :( i nie wiem czy to nie jest u mnie tym problemem, ale teraz będę o nie walczyc. A skoro juz przy tym temacie jesteśmy - dziewczyny czy acard też rozrzedza krew? Coś mi się obiło o uszy, że on jest bez recepty?? Bo jak mi doktorek nie zapisze heparyny to się będę sama leczyć :p

Tak, rozrzedza krew , jest bez recepty i kosztuje grosze (nie pamiętam dokładnie ale chyba 5zl nie przekracza).

a ona nie miała na myśli heparyny (nie pamiętam)? ale te do stymulacji chyba tylko w brzuch się powinno (tak na chłopski rozum... - im bliżej jajników to chyba lepiej :D)
prolutex tez w uda mozna, ale wiadomo ze najlepiej oba w brzuch. ja wkrotce juz nie bede miala miejsca na brzuchu wiec na jakis czas bede muusiala przerzucic sie na uda, no chyba ze po 11 lekarz mi juz odstawi leki

dzieki wielkie[emoji4]
mam ciagle nadzieje pomimo tego ze co chwile dowiaduje sie o kolejnych smutnych niespodziankach...ale co poczac[emoji87]
Gdyby nie moja Zoncia i chec zobaczenia maluszka bym sie poddal, troche mi bylo przykro ze za 1wszym razem sie nie udalo. Widze jednak ze nie jest to tak latwo dlatego wspolnie z moja lubą za wszystkie kobitki trzymamy kciuki[emoji7] [emoji6] [emoji5] [emoji5] [emoji110]

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I my za was mocno trzymiemy kciukasy :):):)

No to życzę cierpliwości ale nie ma sie co martwić, jak nic Cię nie boli, nie ma plamien to dzidzia spokojnie sobie rośnie a zobaczysz juz ja jak bedzie miala serce jak dzwon [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
To bedzie juz 8tc+1 lub 2 :p Patrze na te Twoje usg i mysle, ze moje pewnie tez podobnie by wygladalo, bo nasze malenstwa sa w tym samym wieku ;)

9 mroziłam. Teraz wszystkie 6 rozmrozilo się bez problemu !! To sobie razem poczekamy :-D trzymam kciuki za dogodne jajka:-) :)
A tak swoją drogą może niech Twój mąż przez te dwa tyg zadba też o swoje jajka? :laugh2: chociaż te plastry chłodzące? Na pewno nie zaszkodzi a może pomoże? :tak:
Wiesz u nas jest taki paradoks ze badabia minimalnie sie poprawily teraz a od kwietnia nie bral zadnych witamin,i normalnie zyl w sensie jak byly imprezy to nawet pil normalnie alkohol. Fakt,ze papierosow nie pali. Takze chyba juz go nie bede katowac. Pani dr powiedziala ze najwazniejsze ze plemniory sa ruchliwe,a z reszta powinni dac rade oni. A to cudnie ze sie rozmrozili,mnie namawiaja na dawstwo gdyby bylo ponad 6 bo podono komórki jajowe gorzej sie rozmrazaja... rety stresuje sie Twoimi informacjami prawie jak swoimi:-) niesamowite jest to forum ;-)

reklama
niee :( i nie wiem czy to nie jest u mnie tym problemem, ale teraz będę o nie walczyc. A skoro juz przy tym temacie jesteśmy - dziewczyny czy acard też rozrzedza krew? Coś mi się obiło o uszy, że on jest bez recepty?? Bo jak mi doktorek nie zapisze heparyny to się będę sama leczyć :p
Ehe :) i ehe:) Czyli tak rozrzedza krew i jest bez recepty. :)

Do góry