walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziewczyny pomocy. Odebralam wyniki M cytomegalii i ja ich zupelnie nie rozumiem...
IgG dodatni
IgM ujemny
Co to znaczy?? :-(
IgG dodatni
IgM ujemny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to chyba ok..? Te wirusowe to chyba wszystkie są ok jak igm jest ujemny (a igg dodatni świadczy o obesnosci przeciwciał)Dziewczyny pomocy. Odebralam wyniki M cytomegalii i ja ich zupelnie nie rozumiem...
IgG dodatni
IgM ujemny
Czytam właśnie info na ich stronie, porozmawiam potem z mężem, jutro z dr i pewnie się zdecydujemy zrobić to badanie. Zadzwonię też jutro na tą infolinię i zapytam jak to dokładnie ma wyglądać. Ty dość długo już czekasz na wyniki? Jaki tam jest standardowy czas oczekiwania?
. Czeka się 4 tyg więc mają czas do piątku.Dziekuje,bo juz sie przestraszylam.to chyba ok..? Te wirusowe to chyba wszystkie są ok jak igm jest ujemny (a igg dodatni świadczy o obesnosci przeciwciał)
Super. Kciukow nie puszczamyDzwoni z laboratorium!!
Moje trzy małe kruszynki dają radę
Pięknie się dzielą dziś już mają kolejno po 8, 6 i 4 blastomerów
Ciotki trzymajcie kciuki !! Plisss![]()
kartka w dłoń i rzuć mu ja na biurkoZaraz wchodzę chyba że wcześniej dostanę zawału tak się boję. Też tak macie że przed gabinetem tracicie całą waleczność i stajecie się małymi robaczkami?
Igg ze przechodzil cytomegalie ale musial napewno z pol roku temu skoro igm jest ujemny tzn ze teraz jest okDziewczyny pomocy. Odebralam wyniki M cytomegalii i ja ich zupelnie nie rozumiem...
IgG dodatni
IgM ujemny