meg86
Fanka BB :)
Przykro mi kochana ale i tak jesteś bardzo dzielnano raczej tak. no nic, tego się spodziewałam, tylko szkoda, że to tak długo trwa, przeciez zaraz już będzie 3 tygodnie, prawie cały cykl w plecy ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi kochana ale i tak jesteś bardzo dzielnano raczej tak. no nic, tego się spodziewałam, tylko szkoda, że to tak długo trwa, przeciez zaraz już będzie 3 tygodnie, prawie cały cykl w plecy ;(
Aaaa rozumiem. Trzymaj się dzielnie! <przytul>o badaniach genetycznych kosmówki z poronienia - wtedy można potwierdzić/wykluczyć przyczynę genetyczną poronienia
Ehh no niestety z tymi ubezpieczycielami to często tak jest :/Wiecie że mi odmówili wypłaty ubezpieczenia za pobyt w szpitalu bo ciąża to nie choroba nie ważne że były komplikacje... Szkoda gadać
Super, super, super. Calej trojki ci zyczeDzwoni z laboratorium!!
Moje trzy małe kruszynki dają radę
Pięknie się dzielą dziś już mają kolejno po 8, 6 i 4 blastomerów
Ciotki trzymajcie kciuki !! Plisss![]()
Bosze... musialas sie bardzo zestresowac... bardzo jej wspolczuje. Tobie zycze dobrych wynikow!!!Hej jestem juz po amiopunkcji nie było tak źle wyniki za trzy tygodnie, ale babeczka która była przedemną tak krzyczała z bólu aż miałam problem zwypełnianiem papierków do podpisania tak mi się ręce trzęsły. Weszłam do gabinetu i doktor powiedział że pacjętka przedemną miała bardzo mało wód płodowych i nie udało się ich pobrać , kłuli ją pare razy.
Mozna byc cos przy ognisku poplasacDołączam się do życzeń.
Dziewczyny odtańczcie jakiś słowiański taniec, żeby już tylko dobre wiadomosci były na forum![]()
Tak, brzmi jak plan! Ognisko, gole baby, czesc z nich w ciazy (a najlepiej wszystkie) i kon ciagniety przez gola babke na rowerze wokol ogniska! Tak!! Widze to oczami wyobraźniChyba że by tańczyły na golasa...to pewnie nikt by im nie przerwał
I byłyby w tv...razem z Tamizą ciągnącą konia za rowerem![]()
ale gnoje... skoda gadaćWiecie że mi odmówili wypłaty ubezpieczenia za pobyt w szpitalu bo ciąża to nie choroba nie ważne że były komplikacje... Szkoda gadać
Magda czytaj dalejTak, brzmi jak plan! Ognisko, gole baby, czesc z nich w ciazy (a najlepiej wszystkie) i kon ciagniety przez gola babke na rowerze wokol ogniska! Tak!! Widze to oczami wyobraźni
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom