reklama

Kto po in vitro?

Ja cie linczowac nie bede ale jak mnie wywala z roboty za parskanie smiechem i totalna glupawka w srodku biora to obiaze kosztami....:-):-D:-D:-D
Juz nawet moj emek doptyuje sie o te Twoje dowcipy jak mu kilka wszesniejszych przeczytalam.
Tak dalej! nasz pozytywnie zakrecony wesolku teg forum!

reklama
Last time -
przede wszyskim cichutkie gratulacje, takie bardzo cichutkie zeby nie zapeszac. :-) Poza tym kobieto, jestes genialna w tych dowcipach.

Gieniek,
Wyglada na to ze mamy tego samego dnia wizyte u lekarza, ja tez we wtorek ide, tyle ze bylam w zeszlym tygodniu w srode.
Mam ogromna nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i u Ciebie i u mnie.
na razie poza sennoscia o kazdej porze dnia i wyostrzonego wechu nie mam zadnych dodatkowych objawow, od czasu do czasu pobolewaja mnie jajniki ale to przez ta hiperke na pewno, bo jeszcze troche mnie trzyma.

Joweg - odnosnie temperatury ja codziennie rano mam niska, jak bylam w szpitalu to rano mialam zawsze w granicach 36,3 - 36,6, podnosila mi sie dopiero po poludniu do 37,2-37,4. I caly czas wierze ze ta beta jednak Ci urosnie, kurcze tak bym chciala...

Wszystkim testujacym dzis i jutro,
zycze z calego serducha zeby beta byla wysoka a na sikancach zeby pojawily sie wymarzone II.

last time jesteś świetna z tymi dowcipami. Ja również po cichutku gratuluję ci pozytywnrgo testu

sylha ja testuję dopiero w poniedziałek 4 maja a ty już skazałaś mnie na niepowodzenie...??? :(

dzis kłują mnie jajniki albo coś tędy bo ciężko określić skat to jest. tak mnie ćmi cały czas a czasem zakłuje mocniej. zaopatrzyłam sie też w teścik:) moze bede miała odwagę go zrobić w niedzielę...

last time - ty pierdoło z samego rana powinnaś napisać jest druga kreska a nie później pociągnięta za język jest tam jakaś druga kreska. no to po cichaczu już ci gratuluje. czekam na jutrzejsza betkę.

gienek, catleya - no to we wtorek i ja idę na badania. Ja na genetyczne na zespól downa. Na pewno wszystko będzie w porządku bo to moje urodziny wiec prezent musi być.

elala - dla równowagi po wieściach złych twoje teraz muszą być dobre. Możesz zrobić jutro sikanca a jak nie wyjdzie to bez paniki powtórz w terminie.

anioleczek - 4 maja to sie troszke zagapilas :P

reklama
anioleczek - no to będziesz miała piękny prezent na 2 rocznice ślubu. Innej opcji nie przewiduje.

No i jeszzce Napierajka jutro sie testuje i tez czekam na pozytywne wieści.

Catleya, Gienek - a u was usg to juz tylko formalność. Wszystko jest w porządku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry