Ale szczesciara ja juz mam na plusie 5kg[emoji33]Wieczorem widać po całym dniu jedzenia już taki okrąglutki się robi i w spodnie się nie dopinam ale waga jak narazie stoi na tym samym poziomie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale szczesciara ja juz mam na plusie 5kg[emoji33]Wieczorem widać po całym dniu jedzenia już taki okrąglutki się robi i w spodnie się nie dopinam ale waga jak narazie stoi na tym samym poziomie
Hej jestem juz po amiopunkcji nie było tak źle wyniki za trzy tygodnie, ale babeczka która była przedemną tak krzyczała z bólu aż miałam problem zwypełnianiem papierków do podpisania tak mi się ręce trzęsły. Weszłam do gabinetu i doktor powiedział że pacjętka przedemną miała bardzo mało wód płodowych i nie udało się ich pobrać , kłuli ją pare razy.
Piękny pecherzyk, teraz trzymamy kciuki za serduszko [emoji173]
Jak Ty sie kochana czujesz? :*
Raczej nie... ale jesli teraz juz nie bedziesz miec operacji to tak drastycznie nie spadnie.Dziewczyny a czy jest jakiś sposób na spowolnienie ale przystopowanie tego spadku AMH? Jakieś witaminy, owoce, cokolwiek?
I oczywiście ciesze sie z dobrych wiadomosci [emoji4]Wieczorem widać po całym dniu jedzenia już taki okrąglutki się robi i w spodnie się nie dopinam ale waga jak narazie stoi na tym samym poziomie
no raczej tak. no nic, tego się spodziewałam, tylko szkoda, że to tak długo trwa, przeciez zaraz już będzie 3 tygodnie, prawie cały cykl w plecy ;(
Ja bym sie odwolalaEhh no niestety z tymi ubezpieczycielami to często tak jest :/
no jak ciąża przebiega prawidłowo, to tak oczywiście nie jest to choroba, ale jak sa komplikacje to już chyba powinno być inaczej traktowane.
Na początku mnie bardzo piersi bolały, z czasem to minieCzuje sie naprawdę dobrze [emoji6] czasami mnie tylko podbrzusze zakłuje i czuje piersi. Mam zadzieje, ze tak zostanie do czerwca [emoji12]
A Ty jak? Imie wybrane?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"