aniaAsia222
Fanka BB :)
Do tego zaczął nie mocno boleć brzuch tak jak na @. Nie zapytałam o nospeTo teraz spokojnych 2 tygodni mocno trzymam kciuki. Mysle ze to wylecialy z ciebie resztki tego plynu ktorym plukala cie lekarka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do tego zaczął nie mocno boleć brzuch tak jak na @. Nie zapytałam o nospeTo teraz spokojnych 2 tygodni mocno trzymam kciuki. Mysle ze to wylecialy z ciebie resztki tego plynu ktorym plukala cie lekarka
Na początku mnie bardzo piersi bolały, z czasem to minieale się cieszę że Wam się udało
Co do imienia hmm...mąż chce Ania
i chyba tak zostanie, ale mam jeszcze 2 mce i wszystko się może zmienic
![]()
niedobrzeDziewczyny wino wytrawne to pijecie tylko od punkcji do bety, czy w trakcie stymulacji też...? ;-)
Bo ja odstawiłam jeden z najlepszych leków podczas stymulacji i się zastanawiam czy to dobrze![]()
faktycznie dziwne, że aż tak sadło, ciekawe czemu, albo coś może faktycznie popsuli przy tej operacji albo może jakaś pomyłka? Ja żałuję, że przed laparoskopią nie zbadałam, ale po tym jak mi wtedy dr zrobiła dosłownie sitko z jajniorków (ponad 30 nakłuć w jednym) mam jeszcze ponad 5,2 (chyba, że też po stymulacji jakoś spadło ale nie badałam)Tylko u mnie ten spadek jest drastyczny![]()
A jakieś zdjęcie maluszka pochwal sieNa wizycie wszystko dobrze. Nie mam już krwiaka i plamien.
Mój dzidziuś na już 7 i pół cm i jak.narazie wszystko wygląda ok
Chyba Wreszcie zaczynam się cieszyć ☺ ☺
Trzymam kciuki, zebh maluszek z Toba zostal na 9 miesiecyKochane ja już jestem w domku
Nie mogę uwierzyć że nasze maleństwo już jest ze mnąJestem bardzo szczęśliwa
Niestety przez pogode głowa strasznie mnie boli i nie mam siły się tak mocno cieszyć.
Zaczynam teraz 10 dniowy stres
Już pierwszy przeżyłam po strasznie dużo wydzieliny ze mnie wyleciało ale to chyba niemożliwe że już by coś złego się stało? Pani dr płukała mi pochwe przed transferem jakimś płynem bo miałam dużo luteiny w środku to może ten płyn ?
no to ja już nie wiem... jak pytałam, czy brać je naraz czy np jedne rano a reszte wieczorem ,to mówili właśnie żeby robić od razu i najlepiej jeden obok drugiego (w sensie w jedną str brzucha) żeby drugą strone mieć na kolejny dzień... (na rezultaty i samopoczucie nie narzekamHmm a mi mowili ze jesli 2 zastrzyki to jeden z jednej drugi z drugiej strony i nastepnego dnia na odwrot a jesli 3 to chociaz pol godziny odstepu
no już nie dołączę bo pewnie zabieg niedługo... w takim razie zakupię jakoś w najbliższym czasieAcard tez rozrzedza i acard to juz wlacz na stale do swojego zestawu lekow odstawiaj tylko na @
mysle ze juz powinnas wziasc nospe, nie czekaj az bedzie bardziej bolaloDo tego zaczął nie mocno boleć brzuch tak jak na @. Nie zapytałam o nospemyślisz że jak mnie będzie dłużej bolało to wziąść nospe ?