Ale boli dziadostwo i podpuchniete mam te oko dzięki spróbujepodobno pocieranie złotem (np obrączką) pomaga... ale na ile to nie wiem bo miałam chyba tylko raz w zyciu i to było z 10lat temu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale boli dziadostwo i podpuchniete mam te oko dzięki spróbujepodobno pocieranie złotem (np obrączką) pomaga... ale na ile to nie wiem bo miałam chyba tylko raz w zyciu i to było z 10lat temu
Dziewczyny wino wytrawne to pijecie tylko od punkcji do bety, czy w trakcie stymulacji też...? ;-)
Bo ja odstawiłam jeden z najlepszych leków podczas stymulacji i się zastanawiam czy to dobrze![]()
Zaszkodzić nie zaszkodzi a Ty jak bedziesz brala sobie to nospe to bedziesz spokojna i nie bedziesz sie stresować ze brzuch Ci boli. Bo stres u Ciebie teraz niewskazany [emoji4]Pytałam się mojej pani dr o inne leki to powiedziała żeby zbędnymi lekami się nie faszerować. Jestem zła na siebie bo zapomniałam zapytać o tą nospe a boje sie brać na własną ręke. Ale skoro wszystkie z was tu brały to chyba nic złego sobie nią nie zrobie ???
Jak będzie wsio ok to betka 6dpt ma już być dwucyfrowa przy blastceA czemu poniedziałek ?to będzie dopiero 6 dpt
![]()
Mi lekarz nie zlecił a brałam profilaktycznie tak jak dziewczyny radziły tylko ja krótko bo 4 dni a nie do bety.Pytałam się mojej pani dr o inne leki to powiedziała żeby zbędnymi lekami się nie faszerować. Jestem zła na siebie bo zapomniałam zapytać o tą nospe a boje sie brać na własną ręke. Ale skoro wszystkie z was tu brały to chyba nic złego sobie nią nie zrobie ???
nie mam pojęcia czy to ma jakiś wpływ - przedzwoń do dr albo oczytaj coś w internetachAle boli dziadostwo i podpuchniete mam te oko dzięki spróbujea AMH mogę zrobić w czasie brania tabletek anty co o tym sądzisz
no i prawidłowo - te pierwsze dni są najważniejsze, potem jak się dzidzia już "zatopi" to mu już nic większego nie groziMi lekarz nie zlecił a brałam profilaktycznie tak jak dziewczyny radziły tylko ja krótko bo 4 dni a nie do bety.
Dziękibierz od razu bo może to być delikatne podrażnienie pipetką, na które macica zareagowała lekkim fiksem. Weź od razu, nic się nie martw, to nie zaszkodzi a na pewno pomoże, bo kropuś mały i jeszcze nie ma rączek żeby się przytrzymać![]()
9.10 dopiero ma termin a badania zrobilismy prywatnie w pl nie wiem co to bedzieKochana a co na to lekarz ze chemia nie działa co dalej macie robić ? Trzymaj sie przykro mi
to teraz polecamDziękijuż wziełam i jestem spokojniejsza
a jutro zadzwonie do kliniki...najwyzej wezmą mnie za wariatke bo ciągle dzwonie...